С тези няколко съвета лакът за нокти ще изсъхне за секунди

0
354

Всички те действат безотказно

Няма никакво съмнение, че лакът за нокти е този, който може да придаде завършен вид на всяка дама.

лакът за нокти
Всички те действат безотказно

Всички обаче са наясно, че понякога се налага да чакате доста дълго, докато лакът за нокти изсъхне. И се оказва, че това е сериозен проблем, ако не разполагате с достатъчно време за целта.

Знаете ли обаче, че можете да накарате лакът за нокти да изсъхне за секунди, ако приложите някои от следните изпитани трикове? Ако се съмнявате, просто опитайте и ще се уверите сами.

Ето ги и тях:



Разбира се съществуват редица начини, които да накарат лака за нокти да изсъхне бързо. Ние обаче ще ви разкрием само най-добрите от тях. При все, че някои ще ви се сторят доста необичайни, не се притеснявайте, те са тествани и със сигурност действат безотказно.

Първият много важен съвет е да нанесете един тънък слой лак и да изчакате три минути, за да изсъхне. След това нанесете още един, изчаквайки още три минути и трети като отново изчакате същото време. По този начин си гарантирате, че всеки един от слоевете ще изсъхне и няма да прецакате лака си. В противен случай, нанасяйки един, но дебел слой лак за нокти, можете да сте сигурни в провала си.

Един от начините да накарате лака за нокти да изсъхне бързо е като използвате спрей или фиксатор, който можете да намерите във всеки козметичен магазин.
По този начин не само гарантирано ще съкратите времето, нужно за изсъхването на лака, а и ще го задържите за по-дълго време върху ноктите си.

Преди да започнете да се лакирате, е нужно да направите следното: налейте студена вода в купа и я сложете за няколко минути във фризера, за да се охлади още повече. Лакирайте ноктите си и ги потопете за една-две минути в тази вода. По този начин несъмнено ще накарате лака да изсъхне за раз време. Само след 1-2 минути ще имате перфектен маникюр.

За целта можете да използвате и сешоар. Тук обаче трябва да направим важното уточнение, че трябва да „обдухвате“ ноктите си със студена струя въздух. В противен случай ще претърпите пълен фал.

Можете да ускорите процеса на съхнене на лака за нокти и с помощта на олио. Достатъчно е да капнете от него върху нокътя. Изчакайте 1-2 минути, след което измийте ноктите си много добре под течаща студена вода, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.