Жени Калканджиева е много строга майка, синът й трепери!

0
269

Жени Калканджиева не дава доста неща на сина си!

Някои хора са привидно строги, но у дома са съвсем други. Жени Калканджиева е обратното на това. Тя изглежда вечната купонджийка, но истината е, че е много строга майка, пише в. „Таблоид“.

Жени Калканджиева
Жени Калканджиева е много властна у дома

Мис България 1995 имала един куп забрани към сина си Иван, който е на 9 г. Тя не му позволявала много неща, но най-вече да си прави татуировки.

Разбира се, за истински татуси още е рано да се говори, но сред децата днес е много модерно да си шарят телата с какво ли не. Така подражават на големите, които са като полудели на тема татуиране.

Жени Калканджиева обаче била категорична, че не иска детето й да се учи на такива неща. Тя го заплашила, че направи ли си татус, ще го остави без джобни пари.



На Иван му било много тежко да гледа приятелите си как се шарят и искал да прилича на тях, но не можел да си го позволи, защото знаел последствията. Затова, за добро или лошо, просто изпълнявал забраната на майка си.

Евгения действително е много властна жена. От години тя командва и съпруга си Тачо, който от време на време й изневерява, за да издържи на напрежението, в което живее.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.