Гаджето на Петя Дикова оскверни паметта на Евтим Евтимов: Той е просто един занаятчия!

0
594

Евтим Евтимов вече го няма, но не всички се отнасят с уважение към него!

Новата вълна поети у нас нямат уважение към нищо свято. Доказателство за това е младият Илиян Любомиров, който потресе всички с изказването си за великия Евтим Евтимов.

Евтим Евтимов и Илиян Любомиров
Илиян Любомиров потъпка паметта на Евтим Евтимов

Възлюбеният на журналистката Петя Дикова нанесе жесток удар върху всички почитатели на великия поет и неговите близки. Той направо оскверни паметта му в „На кафе“, определяйки го като стихоплетец и занаятчия.

Милиони българи за израснали с творчеството на Евтим Евтимов, но явно това не стига да бъде признат от „великия“ Илиян Любомиров, който в стихотворенията си се подвизава като Августин Господинов.

Според гаджето на Петя Дикова, творбите на Евтимов стават за музикални текстове и неслучайно голяма част от тях са такива, но това в никакъв случай не било поезия. Възниква въпросът обаче – кой е той, за да го каже това?



Жалко е поет на едва 28 г. да определя какъв е негов колег, когото познава цяла България. Истината е, че за Илиян започна да се говори усилено чак след като започна връзка с дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева.

Новите поети и писатели предизвикват все повече критики. Снощи видяхме във „ВИП Брадър“ как друг такъв творец – Константин Трендафилов (Папи Ханс), не е чел Елин Пелин и Йордан Йовков, което е потресаващо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.