Тези цветя принадлежат на имената Екатерина и Камелия

0
564

Дамите с това име винаги имат благородни цели и мисли

Неслучайно всяко едно от имената има своите цветя или поне едно красиво цвете. То е заредено със специална енергия и оказва голямо влияние върху живота ви.

цветя
Дамите с това име винаги имат благородни цели и мисли

Ако попитате вашите дядовци, то те със сигурност ще си спомнят как навремето са подарявали цветя на своите дами, съобразени с името им. Според легендата, ако дамата изсуши това цвете, то ще се превърне в един от най-силните амулети, който ще й донесе щастие и благоденствие.

Ако искате да разберете кое е цветето, съответстващо на името ви, можете да го направите в следващите редове:

Екатерина
На това име принадлежи едно от красивите цветя, обгърнато в тайни и възпято в стихове и притчи. То е сочено не само за кралско, а и за божествено цвете. Може би вече се досетихте, че става въпрос за лотоса. Това цвете не само символизира живота, а и чистотата и мирът. Именно поради тази причина рядко можете да видите тези дами с обикновен външен вид. Те са изключително свежи и красиви – като лотоса. В същото време успяват да запазят тази си красота дори и с напредването на възрастта.



Целите и мислите на дамите, носещи името Екатерина, винаги са благородни. Те са изключително горди личности, но добре съумяват да скрият тази черта от характера си. Понякога са егоистични, но пък могат да преодолеят егоизма си. Факт е, че са малцина хората, които биха се осмелили да го направят.

Почитателите на дамите, носещи това име, са изключително много. При все, че винаги проявява тактичност, тя знае много добре как да бъде твърда. Имайте предвид, че те винаги преценяват точно обстоятелствата, преди да направят избора си. Веднъж вече взели решение, няма връщане назад. Понякога потъват до такава степен в проблемите, че забравят дори и за себе си.

Камелия
Близко е до ума, че цветето, принадлежащо на дамите с името Камелия, е камелията. При все, че това цвете е лишено от аромат, то притежава своя мистерия. Не може да бъде сравнено с нищо друго.

Тези дами са с ясно изразена личност и ще ви е доста трудно да намерите две почти „еднакви“ жени с това име. В допълнение, те са изключително твърди и принципни хора. Готови са винаги да изслушат вашето мнение с цялото си внимание, но в същото време ще го направят по своя начин. В тях сякаш има неизчерпаемо количество жизненост. Достатъчна е само една мимолетна усмивка или пък трепване с миглите и вече е завладяла мъжкото сърце, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.