Най-после се разбра истината: Ето защо 51-годишната Гала изглежда на не повече от 40!

1
2842

Гала изглежда по-млада с поне десетилетие, което поражда интересни въпроси!

От 25 години Гала присъства в полезрението на телевизионните зрители. Тя беше момиче на късмета в „Невада“, а след това започна своята звездна кариера в „На кафе“.

Гала
Гала младее благодарение на начина си на живот

През всичкото това време блондинката изглежда невероятно. Така и не се състари, което удивява всички и до днес.

Причината е, че тв водещата спортува непрестанно. Тя е тренирала много видове спорт и така поддържа тялото и здравето си.

„Тренирала съм акробатика, това е един от 80-те спорта, които съм практикувала.“ – каза Гала в „На кафе“ тази сутрин.



Тя не само тренира, но и се е вманиачила на тази тема. Факт е, че постоянно натиска Стефан да прави същото, защото явно не я възбуждат неподдържани мъже.

„Виждам, че не използваш фитнеса, което е много лошо.“ – каза Гала на мъжа си само дни след като той влезе във „ВИП Брадър“.

В момента водещата е на 51 г., но те изобщо не й личат. Със Стефан изглеждат връстници, а всъщност той е с 10 години по-млад от нея.

Разбира се, за да успява да спортува така интензивно, русокосата изкусителка се храни много здравословно. Тя никога не вечеряла след 19:00 ч. и постоянно пиела вода, което засилвало метаболизма й.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Може да се поддържа с много труд, но пък и се получава и явно е намерила рецептата за дълготрайна младост. На 90% сигурен, че по голямата част от всички усилия е правилно здравословно хранене.
    Всички знаем какво става с кола, на която сипеш хубав бензин и в следващия момент ти я напълнят с някакъв боклук …
    Дори някъде бях чел за лечение с храна при някои заболявания. Ще е интересно да се прочете някоя по подробна статия за храните и как да си подбираме правилно какво да ядем и най- вече как да разпознаваме качествената храна в магазините .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.