Помните ли Ася от „Невада“? Вижте какво става с водещата днес!

0
1777

Ася от „Невада“ вече не се занимава с телевизия, но винаги ще има своето славно минало зад гърба си!

Всеки българин, който е живял през 90-те години на миналия век, няма как да не е гледал „Супершоу Невада„. Това предаване беше истински хит в нашия ефир и макар животът му да не продължи дълго, остави вечен отпечатък.

Ася от Невада
Ася от „Невада“ преди и сега

Първоначално водещ в него е Къци Вапцаров, но впоследствие той е сменен от Ася Статева, която започва като обикновен стилист в шоуто. Манекенката обаче се налага като основно лице в него, като слуховете тогава твърдяха, че е заради любовната й афера с продуцента Димитър Станчев.

Това обаче не се оказа обикновена афера, а истинска любов. Двамата са заедно и до днес, като вече са женени и имат трима сина.

Станчев нашумя като телевизионен продуцент, но той става милионер с друг бизнес преди това. И до днес е сред най-успешните строителни предприемачи у нас.



Ася от „Невада“ вече няма нищо общо с телевизията. Тя е част от бизнес проектите на мъжа си.

Бившата манекенка е главен мениджър на „DGS Group“ и се занимава с инвестиционен контрол, проектиране и продажба на жилища в София.

Тя е и директор на „Енерджи Инвестмънтс“ – фирмата, която създава първите соларни паркове в България.

Ася е водеща на „Невада“ около година и половина, преди шоуто да бъде преименувано като „Такси“. То се излъчва до 2001 г., след което за манекенката телевизионните зрители повече не чуха.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.