Този ритуал ще изпълни най-съкровените ви желания

0
373

Изпълнявайте ритуала по два пъти на ден – сутрин и вечер

В следващите редове ще ви запознаем с ритуал, който ще изпълни най-съкровените ви желания.

желания
Изпълнявайте ритуала по два пъти на ден – сутрин и вечер

За съжаление често пъти преобладаващата част от желанията на хората остават единствено в мечтите им. Основната причина за това е, че обикновено им липсва достатъчно смелост, за да ги изпълнят.

Въпреки това от известно време насам циркулира един ритуал, който сбъдва съкровените желания. Няма да е грешка, ако кажем, че той е доста странен. Въпреки това мнозина твърдят, че са го пробвали и той наистина е сбъднал техните най-съкровени желания.

Ето какво трябва да направите според указанията за ритуала:



Първо напишете своето най-съкровено желание на лист. Имайте предвид, че е от огромно значение желанието ви да звучи като твърдение. Например: „Очаква ме само добро!“ или пък „Аз съм здрав/а!“.

След това сложете листа на масата и поставете върху него чаша, пълна с вода. Разтрийте дланите си една в друга като междувременно си представяте, че положителната енергия преминава помежду им.
След това отделете дланите си една от друга и ги поставете около чашата, но без да я докосвате.

Следващата стъпка, която трябва да направите, е да повторите няколко пъти вашето желание на глас. Имайте предвид, че от тонът ви трябва да е изпълнен с увереност и то по такъв начин, че думите ви да водят към изпълнение. Повтаряйте този ритуал по два пъти на ден – сутрин и вечер.

Много е важно да внимавате в желанието ви да не се съдържа думата „Не“. Освен това трябва да е ясно формулирано и по никакъв начин да не се отнася за нечие страдание. То трябва да засяга само и единствено вашето лично щастие.

В случай, че желанието, което сте написали на листа и изрекли на глас, засяга здравето ви, то чашата с вода, която поставяте върху листа, придобива лечебни свойства. И тук е моментът да споменем, че те могат да помогнат само на вас и на никого другиго.

Когато приключите с изпълнението на ритуала, задължително изпийте водата, която сте налели в чашата. Отпивайте бавно и на малки глътки като междувременно се опитате да почувствате, че желанието ви се сбъдва. Опитайте се да предвкусите щастието, което ви очаква, когато то се сбъдне наистина.

Резултатите от многобройни изследвания сочат, че водата крие множество тайни, с които не сме наясно. Най-известното твърдение по тази тема пък, можете да намерите в документалния филм „Вода“, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.