Дори не предполагаме какво ни очаква в отвъдното! (Изненадата е огромна-разкази от очевидци)

0
336

Дори не предполагаме какво ни очаква в отвъдното

Мисълта за отвъдното ни съпътства през целия ни земен път. Възкръснали хора ни разказват, че наистина са чували шепот от отвъдното.

Те добре помнят какво са преживели, след като се прeминали чертата на земния си път.

отвъдното
Отвъдното съществува

Те са се докоснали до смъртта, но са възкръснали отново към живот. Това са преживели група от хора, които разказват преживяванията си от онзи свят.

Повечето от тях са преживели смъртта на операционната маса, но след това отново са се съживили.Кристофър бил поне 20-30 секунди абсолютно мъртъв. Той описва преживяното в отвъдното като чувство за спокойствие.

Човекът разказва, че това бил един „от най-спокойните моменти” в живота му.

Освен това виждал най-смешните неща от съществуването си.

Кристофър помислил, че ще бъде много нещастен , ако умре. Но после видял нещата от различен ъгъл, след като бил вече в отвъдното. И осъзнал, че може да промени живота си.

И след като се върнал той наистина го направил.

Клара Синклер имала по-стресиращи преживявания. Жената изпаднала в клинична смърт заради анафилактичен шок на сърцето си. Сърцето й спира за около две минути. Тя преживяла огромно изпитания със случката.

Клара попаднала в тъмно и празно пространство, в което сякаш липсвала гравитацията. Тя се уплашила много се опитала да повика любимите си хора, които били покойници.

Но на молбата й не откликнал никой. А през цялото време чувствала съжаление за нещата, които не успяла да направи в живота си.

Чувствала се едновременно посветена и дълбоко смутена и объркана, разказва преживяванията си в отвъдното жената.

Жителка от Съсекс разказва друга история от срещата си с оня свят. Жената почувствала дълбоко спокойствие и била привлечена от ярка светлина. Тя казва, че било изключително „красиво”.

Американката Джеймс Ридли видяла положителните и лоши неща, които правила през живота си. И въпреки това изпитвала дълбоко спокойствие след случката.

Всички, които имали среща с отвъдното казвали почти едно и също. И то е, те описват смъртта като един спокоен процес,който променил живота им.

Това просто е един преход към друго измерение. И те се върнали, за да го споделят с нас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.