Според типа болка: Виж къде те стяга шапката! (И какво означава)

0
293

Болката в тялото е свързана с емоционалното ти състояние

Болката в различни части на тялото означава къде те „стяга шапката”.Повече от от западната медицина игнорира връзката между тялото и духа, емоциите и ума.

болка
И местото на болката определя характера ни

Физическото и емоционалното обаче са неразривно свързани. Ето знаците, които издават какво е вашето здраве и на какво трябва да наблегнете.

Главоболието означава, че трябва да отделяте повече време за релакс. И да намалявате стреса през деня колкото се може повече.

Болката във врата означава, че не можеш да простиш на някого или на себе си. Когато те заболи врата помисли какво харесваш у другите.



Болката в раменете означава, че носите тежко емоционално бреме. Фокусирай се върху проблема и прехвърли част от нещата и на друг.

Болката в горната част на гърба е знак, че нямаш достатъчна емоционална подкрепа. Чувстваш се необичан.

И ако нямаш човек до себе си-просто излез на среща…

Болката в долната част на гърба означава, че много се тревожиш за пари. Потърси начин да увеличиш доходите си или по-добре си планирай приходите.

Болят ли те лактите, това е сигурно, че се съпротивляваш на промяната в живота. Направи компромис, изненадай се.

Болят ли те колената, сигурното е, че „страдате” от прекалено високо его. Взимаш се много на сериозно. Просто успокой топката. Свърши доброволна работа, смъртен си.

Болката в ръцете означава, че не се протягаш към другите по начина, по който трябва. Създай нови приятели, нови връзки, излез с любимите хора.

Бедрената болка разкрива, че прекалено много се страхуваш да се движиш. И това де факто е страх от промяна. Означава , че и много се пазиш да взимаш решения.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.