Какво червило ще ви отива според цвета на…

0
317

Подбирайте внимателно цветовете

Може би често си задавате въпроса на кое червило да заложите.

червило
Подбирайте внимателно цветовете

В следващите редове ще ви помогнем да подберете правилния цвят червило според цвета на косата ви.

Едва ли има дама, която да не се стреми да бъде привлекателна, особено що се отнася до това как изглежда в очите на силния пол. А безспорно, едно от най-лесните оръжия в ръцете на всяка жена, е именно червилото.

Ако подберете правилният цвят червило няма никакво съмнение, че ще сте в състояние да обезоръжите всеки мъж. Освен това правилно подбраните цветове ще подчертаят максимално красотата на чертите ви.



По този начин несъмнено ще повдигнете самочувствието си и ще се чувствате много по-уверени. На пазара се предлага огромно разнообразие от червила по отношение на марките, консистенцията, цветовете, ефектите и нюансите. Няма правила при избора на червило, освен че трябва да го съобразите с останалата част от грима ви.

И все пак е добре да се съобразите със следващите няколко съвета, когато се колебаете на какъв цвят червило да заложите:

За червенокоси
Червилата с червеникав или оранжев оттенък пасват идеално на дамите с огнени коси. Най-добре е да подберете цвета, съобразно тонирането на косата.

Блондинки
Няма никакво съмнение, че за русокосите дами най-подходящи са червилата в розови нюанси. Тази неостаряваща класика работи безотказно във ваш интерес. За ежедневието си можете да заложите на светло розовите нюанси, разнообразни гланцове или червила с по-лека текстура. По този начин няма да позволите на грима ви да „натежи“ и да ви прави да изглеждате нелепо.

Брюнетки
Всички земни и топли тонове са подходящи за дамите с кестеняви коси. Ако сте достатъчно смели, можете да опитате с бежови, кафеникави или дори червила, които преминават през червената гама. На който и от цветовете да заложите, няма да сгрешите. Разбира се не трябва да забравяте основното правило, което гласи, че червилото трябва да е съобразено с останалата част от грима.

Чернокоси
Гримът при черната коса трябва да се избира много внимателно, тъй като този цвят на косата изостря чертите на лицето. Може да се каже, че на този цвят коса би отивало почти всякакво червило. Въпреки това заложете на по-масов цвят, за да не пада акцентът единствено върху косата ви.

Сива коса
Ако сте оставили косата си на воля да посивее или побелее, то тогава можете спокойно да заложите на червило в цвят пепел от рози или топли бежови нюанси. Ако прекалите с червилото, рискувате да изострите твърде много чертите на лицето си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.