Григор Димитров заряза Никол за Коледа, семейството му е по-важно за него!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Григор Димитров ще празнува Коледа само с родителите си!

Колкото и голяма звезда да си, по-важно от семейството няма. Така е и за Григор Димитров, който в момента си е в родния Хасково, за да отбележи заедно с майка си и баща си Коледния ден.

Григор Димитров

Григор Димитров с родителите си

Никол Шерцингер обаче не е с него. Певицата най-вероятно ще прекара празника със своето семейство в Америка. Това значи, че няма да бъде с гаджето си на Рождество Христово.

Очаква се обаче двамата да бъдат заедно в новогодишната нощ. Това най-вероятно ще стане в Бризбейн, Австралия, тъй като именно там стартира новият сезон в тениса, а Гришо винаги взима участие в него.

Очаква се турнирът в Бризбейн да бъде изключително силен. Организаторите са възложили огромни надежди, понеже ще наблюдаваме цели седем носителя на Голям шлем. В това число са величия като Рафаел Надал и Анди Мъри.

Григор Димитров спечели този турнир през 2017 г. и ще се опита да го стори и сега. За него изтичащата 2018-та беше кошмарна, защото се свлече тотално в световната ранглиста.

Сега ще почине няколко дни със семейството си в България и след това заминава за Австралия. Нека му пожелаем успех и дано новата година му донесе много победи на корта.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар