Григор Димитров заряза Никол за Коледа, семейството му е по-важно за него!

0
575

Григор Димитров ще празнува Коледа само с родителите си!

Колкото и голяма звезда да си, по-важно от семейството няма. Така е и за Григор Димитров, който в момента си е в родния Хасково, за да отбележи заедно с майка си и баща си Коледния ден.

Григор Димитров
Григор Димитров с родителите си

Никол Шерцингер обаче не е с него. Певицата най-вероятно ще прекара празника със своето семейство в Америка. Това значи, че няма да бъде с гаджето си на Рождество Христово.

Очаква се обаче двамата да бъдат заедно в новогодишната нощ. Това най-вероятно ще стане в Бризбейн, Австралия, тъй като именно там стартира новият сезон в тениса, а Гришо винаги взима участие в него.

Очаква се турнирът в Бризбейн да бъде изключително силен. Организаторите са възложили огромни надежди, понеже ще наблюдаваме цели седем носителя на Голям шлем. В това число са величия като Рафаел Надал и Анди Мъри.



Григор Димитров спечели този турнир през 2017 г. и ще се опита да го стори и сега. За него изтичащата 2018-та беше кошмарна, защото се свлече тотално в световната ранглиста.

Сега ще почине няколко дни със семейството си в България и след това заминава за Австралия. Нека му пожелаем успех и дано новата година му донесе много победи на корта.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.