Ето защо Кейт Мидълтън не може да понася Меган Маркъл!

0
418

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл никога няма да станат близки!

Двете етърви Кейт Мидълтън и Меган Маркъл няма изгледи някога да станат приятелки. Те са твърде различни и това ги разделя завинаги.

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън
Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са в тиха война

На Острова се твърди, че съпругата на принц Уилям смятала жената на принц Хари за едно ниво под нея. Причината е, че актрисата няма синя кръв и на всичкото отгоре не е родом от Великобритания.

Двете не са засичани заедно досега нито веднъж. Нито се появяват заедно, нито говорят една за друга. Когато са някъде, с тях винаги са и мъжете им.

Говори се, че Меган Маркъл в началото е положила усилия да се сближи с Катрин, но ударила на камък. Тя я канила на женски събирания с нейни приятелки, ала херцогинята постоянно отказвала.



Това ядосало съпругата на Хари и тя на свой ред се настроела срещу Кейт. Започнала да говори против нея дори на съпруга си, който иначе е много близък с жената на брат си.

Двамата принца гледали да стоят настрана от враждата на съпругите си, за да не си навличат проблеми. Те дори се правели, че всичко е наред, с което искали да потулят нещата.

Оказва се, че Меган Маркъл не е долюбвана от почти никого в двореца. Освен Кейт Мидълтън, не я харесва и кралица Елизабет Втора, която я смята за недостойна за семейството.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.