Мечтата на принц Уилям рухна: Ето защо синът на Даяна е нещастен!

0
326

Принц Уилям е имал една голяма мечта, но тя е останала неосъществена!

Внукът на кралицата също може да остава разочарован. Принц Уилям е имал мечта, която така и не се е сбъднала в реалния живот.

принц Уилям
Принц Уилям и до днес страда заради мечтата си

Оказва се, че синът на принц Чарлз е искал много да стане полицай. По време на детството си той е вярвал, че един ден ще бъде служител на реда, а причината е, че е искал да закриля майка си.

В крайна сметка нито успя да я опази, нито стана полицай. Мечтата му се разбила на пух и прах още когато узнал за смъртта на Даяна.

Едва 15-годишен, Уилям осъзнал, че няма как да промени света и злото ни заобикаля отвсякъде. Гибелта на майка му му помогнала да порасне по-бързо.



Освен това е ясно на цял свят, че няма как престолонаследник да работи като полицай. Съдбата на принц Уилям е един ден да стане крал на Великобритания.

Говори се, че принцът не изгарял от желание да вземе короната, но нямал избор. Той предпочитал нормалния начин на живот, което му било втълпено от майка му.

Съпругът на Кейт Мидълтън може да не стана ченге, но успя да стане военен летец. Макар това да му е по-скоро хоби, се счита, че е излязъл от клишето на принца.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.