Научете каква ще е за вас 2019 година спрямо вашето лично число (II част)

0
423

Довършете докрай нещата, които започнахте през миналата година

За да научите какво ще ви поднесе 2019 година, ще ви се наложи първо да изчислите вашето лично число.

лично число
Довършете докрай нещата, които започнахте през миналата година

Не се притеснявайте, в това няма нищо сложно. За целта трябва само да съберете цифрите от рождената си дата, месец и година. В случай, че резултата, който сте получили, е двуцифрено число, то тогава съберете и тези две цифри. Целта е да получите едноцифрено число от едно до девет.

След като вече свършихте всичко това, е време да научите и какво ще ви поднесе 2019 година. Ето какво казва вашето лично число:

Лично число 5
Предстои ви една много творческа година, в която ще трябва да дадете максимума от себе си. Пред вас ще се отворят и нови възможности. Настоящата година обаче ще е и период на трансформация, в който ще откриете нов потенциал в себе си. Това ще ви даде възможност да промените много неща в живота си. Помислете за някакво обучение, посетете курсове или семинари, ще ви бъдат от полза.



Лично число 6
В случай, че сте планирали промени на физическо или емоционално ниво, то несъмнено това е вашата година. Не забравяйте, че няма по-важно нещо от здравето ви и то винаги трябва да е на първо място. В този ред на мисли е време да промените начина си на хранене към по-здравословен и да увеличите физическата си активност. Най-важният фокус през 2019 година, трябва да сте вие и вашето здраве.

Лично число 7
Ще успеете да достигнете нови висоти. Крайно време е да укротите егото си и да започнете да слушате сърцето си. То ще ви разкрие нови пътища. Притежавате голям потенциал за постигане на напредък във всички области. Интуицията ви ще е много силна. 2019 година е подходяща за създаване на нови партньорства, които ще са дългосрочни, без значение дали става въпрос за бизнес отношения или за личния ви живот.

Лично число 8
Тази година трансформацията е ключова за вас. Ще имате възможност да промените онези области на живота ви, които отдавна планирате да обновите. Забравете за миналото и приветствайте промените. Само така ще можете да изявите мечтите си и да постигнете онова, което искате. В случай, че изпаднете в състояние, в което нещата ви се струват твърде тежки и мрачни, то това е знак от съдбата, че трябва да направите някакво освобождаване. Доверете се на интуицията си, тя е достатъчно силна.

Лично число 9
Довършете докрай нещата, които започнахте през миналата година. Когато достигнете до края на цикъла на започнатото, ще усетите вътрешно удовлетворение. Ще се почувствате горди за всичко, което сте успели да постигнете. Годината е изключително подходяща за пътувания, както и да преоткриете себе си чрез ново хоби или занимание, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.