С тези навици привличате злото към дома си

0
235

Забравете за тях, ако искате нещата да потръгнат

Често пъти хората дори не си дават сметка, че чрез някои навици привличат злото към дома си.

злото
Забравете за тях, ако искате нещата да потръгнат

Негативната енергия неизбежно оказва влияние върху живота ви, колкото и да отказвате да го приемете. Често пъти имено ежедневните навици на хората си причина за нахлуването на злото в домовете им, както и за неприятностите, които постоянно ги спохождат.

В следващите редове ще ви разкрием как можете да се избавите от отрицателната енергия и в частност от злото, при това за много кратък период от време.

Първото, с което трябва да сте наясно е, че фитнес уредите ви нямат място в спалнята. Това е една от най-често допусканите грешки в съвремието. Това помещение е отредено за почивка и уединение, а не за енергия за работа и физическа сила, която трябва да бъде отделена по време на тренировката.



Освен това трябва да сте наясно с факта, че карането на статичен велосипед, работата с компютър и дори гледането на телевизия, унищожават мира в спалнята. Това е стаята, отредена за сън и почивка, а не за работа и тренировка.

Старите вестници, мръсното пране, купчините играчки, разхвърляните книги, дреболиите натрупани по масата… всичко това оказва влияние върху емоционалното ви състояние, без дори да го осъзнавате. Поради тази причина е препоръчително да подреждате и чистите дома си поне веднъж седмично.

Препълнените гардероби, в които не знаете кое къде се намира, винаги ви причиняват стрес. Спомнете си за сутрините, в които бързате за работа, а в същото време не можете да откриете в гардероба дрехите, които смятате да облечете. Изхвърлете дрехите, които не сте обличали от години и подредете тези, които носите. Така не само ще подредите гардероба си, а и ще отворите повече място.

Когато купувате нови дрехи имайте предвид, че точно толкова бройки ще е нужно да изхвърлите от гардероба си. В противен случай ще се получи порочния кръг, в който трупате стари дрехи, които не носите.

Не оставяйте стените на дома си празни, те не носят удовлетворение. Опитайте се да ги запълните с произведения на изкуството. Но само такива, които ви вдъхновяват и ви правят щастливи. В случай, че не разполагате с достатъчно средства, за да ги закупите, можете да ги замените с красиви плакати или тапети с интересен дизайн.

Капакът на тоалетната винаги трябва да е затворен, когато не се използва. Вратата на банята също трябва да се затваря. Това е добре не само от хигиенна гледна точка, а и по този начин няма да допуснете злото да нахлуе в дома ви, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.