Две уникални предсказания на Слава Севрюкова за България (ВИДЕО)

0
507

Изключителният феномен Слава Севрюкова направила преди повече от 30 години уникални предсказания за България. Изгледайте видеото, за да научите повече

Ако до преди няколко години българите знаехме за баба Ванга, защото тя директно е работела с хората, то името  на Слава Севрюкова оставало някак встрани.

Както самата Слава Севрюкова казвала, че носи името „Слава“, но слава не й е отредена в този живот.

Благодарение усилената работа на вече известния писател Христо Нанев, за леля Слава Севрюкова се заговори много сериозно.

slava-sevrjukova-bulgaria
Слава Севрюкова предсказа кога България ще се оправи

Заслуги за нейната популярност има и нейният съратник доц. Иво Лозенски, с когото дълги години са работели в областта на физиката и достигат до уникални научни открития.



Двете с баба Ванга са се познавали добре. Ванга я наричала Света Слава и казвала, че Слава Севрюкова  принадлежи към 26 ниво, докато баба Ванга била само на 25-то.

Слава Севрюкова притежавала отворени канали, с помощта на които черпела информация директно от най-висшите светове.

Изгледайте видеото, на което е качено интервю на писателя Христо Нанев, но не във „Въпрос на гледна точка“, а в студиото на Люба Кулезич.

За първи път публично у нас се говори  точно за тези предсказания по този начин и ще ви бъде интересно да ги чуете от устатата на Христо Нанев, който е познавал леля Слава Севрюкова.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.