Съветите на Ванга за здраве и просперитет в къщата (I част)

0
403

Неслучайно пророчицата препоръчва именно тях

Тези съвети на петричката пророчица Ванга със сигурност ще са ви от огромна полза, ако искате да се радвате на здраве и просперитет в къщата.

Ванга
Неслучайно пророчицата препоръчва именно тях

Всеки е наясно с факта, че има предмети, които са от огромна важност за благополучието на всеки дом. Сами по себе си обаче, те трудно биха направили това, ако не са заредени с достатъчно положителна енергия, за да ви помага винаги, когато имате нужда.

Другото много важно условие, което Ванга посочва, е да вярвате винаги в това, което правите. Именно вярата е тази, която ни крепи и ни помага в трудни моменти. Какво то и да се случва в живота ви, не спирайте да вярвате, че и на вашата улица ще изгрее слънце. В този ред на мисли Ванга посочва кои са предметите, които биха ви били от полза.

Ако насочите енергията си към тях, те ще ви донесат успехи, късмет, просперитет и здраве.



Ето кои са нещата, които Ванга препоръчва горещо да осигурите в дома си:

Пчелен мед
Още от древни времена се вярва, че всеки дом е обитаван от невидими същества, които обожават меда. Именно те са тези, които се грижат за комфорта и спокойствието в дома ви. Поради тази причина трябва да се погрижите винаги да имат мед на разположение.

Върба и финикова палма
Баба Ванга казвала, че финиковата палма защитава дома и хората, живеещи в него. Същото важи и за върбата, за която се смята, че носи доброта, богатство и успех във всички дела. Поради тази причина, ако все още не разполагате с тези растения в дома си, не губете време. Засейте семе от палмово дърво и го оставете да расте. Вярва се, че финиковата палма е свещено растение, което почиства дома и способства за разпространението на чистотата и добротата. В същото време тя отблъсква надалеч негативната енергия.

Подкова
Вероятно сте виждали къщи, на чиято входна врата е поставена подкова. Дори Ванга често съветвала хората, които я посещават, да поставят подкова на входната си врата, за да могат щастието и успеха да намерят път към дома им.

Сапун
При все, че хората използват сапуна основно за почистване на ръцете и тялото си, той може да им даде много повече, твърдяла Ванга. Присъствието на обикновен сапун в дома ви гарантира прогонване на всяко зло и нечистотия. Тук е място да отбележим, че той наистина трябва да бъде съвсем обикновен, най-добре домашен сапун, без каквито и да било аромати и химикали, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.