В никакъв случай не давайте тези вещи назаем! (II част)

0
568

Със сигурност няма да останете доволни от последствията

В първата част на този материал ви запознахме с част от онези вещи, които не трябва да давате назаем, дори и да става въпрос за най-добрата ви приятелка.

вещи
Със сигурност няма да останете доволни от последствията

Освен това ви обяснихме и какви са причините, поради които не трябва да давате тези вещи назаем.

В следващите редове ще ви запознаем с останалите вещи, които според народните поверия не трябва да се дават назаем.

Ето кои са те:



Тестени изделия и хляб
Може би ви се е случвало съседката да позвъни на звънеца с молба да й услужите с хляб за вечерта. Разбира се сърце не ви дава да й откажете. Но пък е много важно да й го дадете по правилен начин.
Така например, ако са ви останали само няколко филийки или пък един крайшник, не трябва да ги споделяте с когото и да било. В противен случай рискувате да ви сполети бедност и вие сами да се окажете на мястото на човека, който проси хляб.

Ако пък разполагате с няколко хляба и нямате против да услужите на съседката си, то в никакъв случай не трябва да го подавате през прага. В противен случай се отказвате от семейното щастие и благополучие. И не на последно място – не споделяйте насъщния си след залез слънце. Ако пренебрегнете този съвет, рискувате да ви преследват неуспех и разочарование.

Обувки и дрехи
Често пъти се случва приятелките или сестрите да си разменят дрехи и обувки. Това далеч не означава, че постъпвате правилно. Както вече споменахме всяка една от вещите ви, е запазила от вашата енергия. Давайки я на някого другиго, вие сякаш давате част от себе си. По този начин рискувате нещата при човека, на когото давате вещите си да потръгнат, а при вас – да се влошат.

Можете да дадете свои обувки и дрехи само в случай, че сте решили да се разделите с тях, за да освободите място в гардероба си. Експертите посочват, че по този начин се разрушава енергийната връзка. вещите, които не са ви нужни си намират нови стопани, а вие запазвате хармонията и спокойствието в дома си.

Принадлежности за баня и сапун
Не давайте на други хора кърпи, козметика, сапун и други от вашите аксесоари за баня. Тук нещата опират до хигиена. Експертите посочват, че по повърхностите на всички тези вещи се натрупват немалък брой бактерии. Това означава, че ако ги дадете назаем на някого, чуждите организми ще попаднат във вашето тяло или обратно, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.