Тези малки тайни ще внесат невероятен ред в кухнята

0
447

И ще са ви от огромна полза

В следващите редове ще ви разкрием няколко малки тайни, които ще са ви от огромна полза, тъй като ще внесат невиждан досега ред в кухнята.

кухнята
И ще са ви от огромна полза

Със сигурност всяка една домакиня ще се съгласи с това, че редът в кухнята е от огромно значение.

Със сигурност всеки човек мечтае за собствен дом, но за съжаление не са много тези, които могат да си позволят просторното жилище от мечтите им.
Поради тази причина, за да се чувствате уютно дори и в малкия апартамент, с който разполагате, трябва да вземете под внимание и най-малкия детайл.

Когато пространството, с което разполагате е ограничено, то трябва да заложите на функционалност, естетичност и компактност.
Всеки един от компонентите в кухнята трябва да е добре планиран и в същото време да не заема много място.



Ще ви дадем няколко съвета за кухнята, които ще са ви от полза, тъй като благодарение на тях тя ще стане по-компактна и същевременно в нея няма да липсва нищо.

Ето ги и тях:

Маса-плот
Тя ще е отлично място за похапване. Идеята е да се създаде функционално място, което можете да използвате и като допълнителен кухненски плот, на който ще приготвяте любимите си кулинарни изкушения.

Сгъваема маса, която да може да се прибира
Тя е още един отличен вариант за пестене на място, а в същото време ще осигурите трапезата за многочленното ви семейство.

Мебели с плотове и чекмеджета
При необходимост ще можете да използвате тези мебели като например маса за хранене, към която има и столчета. Подобни трикове увеличават процента на полезна площ.

Допълнителен плот, монтиран непосредствено до прозореца
Всяка домакиня е наясно колко е важно да има достатъчно място в кухнята и в същото време полезна площ, на която да може да се развихри. Е, това не е невъзможно, колкото и малка да е кухнята ви. Така например при с L-образна форма на кухнята, можете да удължите дължината на плота, постигайки оптимално подравняване на мястото за хранене с работната маса. По този начин ще осигурите допълнително място, върху което ще можете да подредите необходимите ви вещи.

Мобилен кухненски остров
Тази идея е истинска находка за кухнята, която е твърде малка и тясна. Освен това този мобилен остров ще събере всички нужни дреболии и дори може да ви служи като допълнителна маса.

Ако пък разполагате с малко повече пространство, можете да си вземете кухненски шкаф с колелца. В него ще можете да си поберете дори кофата за боклук, а върху плота да наредите някоя и друга саксия по ваш вкус, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.