Научете каква е отрицателната енергия, излъчвана от всяка зодия (II част)

0
259

Везните са твърде нерешителни и капризни

Във втората част на този материал ще ви запознаем с отрицателната енергия на всяка зодия от втората част на зодиака.

зодия
Везните са твърде нерешителни и капризни

Ако искате да научите каква е отрицателната енергия на вашата зодия или пък на някого другиго, е достатъчно просто да откриете зодията по-долу и да прочетете характеристиката, отговаряща на нея.

Ето каква е отрицателната енергия на всяка зодия:

Везни
Един от най-големите проблеми на този зодиакален знак е, че са твърде капризни и нерешителни. Те винаги са в очакване някой да им подаде ръка и да ги измъкне от кашата. Освен това искат цялото внимание да е насочено към тях и да бъдат глезени и ухажвани нонстоп. В противен случай се сърдят.



Скорпион
Представителите от тази зодия, са доста прикрити, потайни и напрегнати. Те самите издигат огромна стена около личността си и по този начин стресират хората около тях. Освен това всеки, който е имал вземане-даване със Скорпион, е наясно, че те са твърде сложни натури. Настроенията им се менят в различни крайности и то твърде бързо. Изключително трудно е човек да ги разбере.

Стрелец
Те сякаш са оперирани от всякакво усещане за такт. Поради тази причина, те могат често да ви обиждат, без дори да го осъзнават. Твърде са честолюбиви и това често пъти им вреди. Нужно е да се научат да предават мнението и емоциите си по-старателно и внимателно. Освен това са доста напористи, често пъти дори нахални. Това отново се дължи на факта, че не се усещат.

Козирог
Обикновено хората от тази зодия, са твърде студени и сурови, а в същото време се заблуждават, че просто отстояват позицията си. Строгото им излъчване е едно от нещата, които кара хората да не се чувстват особено приятно в компанията им. Козирозите са от тези, които следват правилата твърде праволинейно и буквално. Добре би било да се научат, че понякога е добре да се отклоняват от тях, макар и за малко.

Водолей
Те са твърде самонадеяни. Нещото, което отблъсква хората от тях е, че се държат твърде самонадеяно, макар това им поведение да не е преднамерено. Те са склонни да не приемат лесно мнението на околните, особено на тези, които са на коренно противоположна позиция от тяхната. Те искат винаги да са най-, най-, а това не се възприема лесно от околните.

Риби
Те постоянно мрънкат и или са твърде уклончиви, или прекалено потайни. В нередки случаи правят нещата, които не обичат, само за да угодят на останалите. В същото време обаче го правят по начин, че останалите да се почувстват виновни за това, че са ги накарали да го направят и не спират да мрънкат. Дори са склонни да излъжат в името на това да се разминат със скандала, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.