Тези сънища идват с важно предупреждение. Не ги игнорирайте! (II част)

0
291

В „хипотонично безумие“ могат да ви потопят доста фактори

Както вече споменахме в първата част на този материал, някои сънища не бива да бъдат пренебрегвани, тъй като те се явяват своеобразно предупреждение.

сънища
В „хипотонично безумие“ могат да ви потопят доста фактори

Ето кои са тези сънища и на какво трябва да обърнете внимание:

Падане
Специалистът по сънища Иън Уолъс твърди, че ако сънувате, че падате, това е знак, че сте изгубили контрол над живота си. Вероятно сте обременени с твърде много отговорности, с които не можете да се справите. Не е изключено и да сте подложени на сериозен стрес.

Психолозите обясняват падането от гледна точка на елементарната физиология. След заспиване нервната ви система се успокоява, кръвното и сърдечната честота се забавят, а мозъкът забавя активността си.



Всички тези фактори в комплект с психическото ви състояние през деня, могат да допринесат за потапяне в „хипотоничното безумие“. Става въпрос за мускулни контракции, които съпътстват прехода на човека от будно състояние към сън. Те могат да се влошат под влияние на стрес, тревожност, недоспиване и дори в резултат на прекомерния прием на кофеин.

Частично или голо тяло
Ако сънувате такива сънища, те издават, че сте измъчвани от срам и страдате от неувереност. Страхувате се и от това, че хората може да разкрият слабите ви страни и недостатъците. Истината е, че тези притеснения са излишни, тъй като няма човек без недостатъци и слаби страни.

В този ред на мисли специалистите посочват, че ако сънувате, че сте облечени неподходящо за дадено събитие, това може да е знак, че имате съмнения относно самото събитие. Така например, ако сънувате, че отивате на интервю, но сте по пижама, може да се изтълкува, че не се чувствате готови за събеседването. Може и да се съмнявате, че ще успеете да изпълнявате задачите, които ще ви поставят.

Неуспешно представяне пред публика или провал на изпит
Ако сънувате нещо подобно, то тези сънища говорят за наличието на сериозна доза стрес или тревожност, които не са ви давали мира непосредствено преди сън.
Освен това може и да издават, че се чувствате отговорни за нещо, което поради някаква причина не можете да подкрепите. Поради тази причина вие изпадате в безнадеждна ситуация, която ви създава безпокойство и тревожност.

Ако сънувате, че ви преследват
На този сън могат да бъдат дадени няколко обяснения. Обикновено тези сънища биват сънувани от хора, които избягват конфликтите и се страхуват да изразят мнението си, за да не създават проблеми.

За да си дадете ясна сметка от какво точно се опитвате да избягате, е добре да обърнете по-голямо внимание на своя „преследвач“. Може да се опитате да избягате от проблеми с половинката си, от зависимост, от дългове и др., пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.