Не слагайте огледала на тези места в дома ви

0
520

В никакъв случай не се оглеждайте в счупено огледало

Специалистите съветват в никакъв случай да не слагате огледала на тези места в дома ви.

огледала
В никакъв случай не се оглеждайте в счупено огледало

Със сигурност трудно бихте си представили жилище, без огледала. В далечното минало обаче домовете на хората не са имали огледала. Към днешна дата те до такава степен са навлезли в ежедневието ни, че трудно бихме могли да си представим живота без тях. Някои дори си носят огледало в джоба или в чантата.

Това, което трябва да знаете е, че огледалата далеч не изпълняват само полезни функции. Факт е, че те служат като вътрешна украса, но в същото време свързват домакинството с паралелния свят и мистицизма.

В този ред на мисли е добре да сте наясно с някои неща за позиционирането на огледала в жилището ви. Водени от това, че огледалото е проводник на сила от друг свят, трябва да прецените много добре къде точно да го поставите. От това зависи дали то ще ви носи положителна или отрицателна енергия.



Ето кои са най-неподходящите места за поставяне на огледало:

Врати и прозорци
В никакъв случай не трябва да поставяте огледалото срещу прозорец или врата. Поверията гласят, че попадайки в отражението му, вратите и прозорците носят само отрицателна енергия, която отблъсква щастието, успехите и просперитета от къщата.

Спалня
Вероятно почти няма съвременна спалня, в която да няма огледало. Според народните поверия обаче, огледалата нямат място в помещенията, в които се спи. Фън Шуй посочва, че по време на сън хората се освобождават от отрицателната енергия. Ако обаче в стаята има огледало, то тази енергия ще се отрази в него и ще се върне отново във вас, тъй като реално няма да може да отрие изход.

Кухня
Не е добра идея да позиционирате огледалото срещу кухнята или готварската печка, тъй като когато готвите, вие губите енергия. В този ред на мисли, е добре да поставите огледала срещу масата, на която вечеря цялото семейство. По този начин ще привлечете късмета и щастието в живота си.

Работно място
Колкото и красиви да се чувствате и да ви се иска да се оглеждате често, забравете за огледалото на работното място. В противен случай ще си навлечете повече отговорности, ангажименти и по-тежка работа. Това обаче за ваше огромно съжаление по никакъв начин няма да се отрази върху месечната ви заплата.

Огледало, гледащо към друго огледало
Много опасно и рисковано е да поставите огледало, в което да се отразява друго огледало. В такъв случай рискувате да бъдете застигнати от сериозни проблеми и провали. Най-лошото е, че те ще се отразят не само на вас, а и на цялото ви семейство. Не е изключено дори здравето ви да започне да се влошава, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.