Тези зодиакални знаци ще са най-привилегированите до 17 май

0
320

Марс се намира в знака на Близнаци

зодиакални знаци
Марс се намира в знака на Близнаци

В периода до 17 май, тези зодиакални знаци ще се радват на най-големи привилегии.

До 17 май огнената планета Марс ще се намира в знака на Близнаци и ще е носител на заряд и енергия за някои зодиакални знаци.

През последните два месеца Марс се чувстваше като доста уважаван, ценен и обгрижван гост в знака на Телец.
Имайки предвид, че Телец е пасивен знак, огнената планета не само си почина в него, а и имаше възможността да се радва на постиженията си, както и да изиска повече блага, влагайки минимални усилия.

Намирайки се обаче в Близнаци, планетата ще донесе редица промени за някои зодии. Осъзнавайки какво притежава, човек започва да се свързва с околните чрез различните форми на комуникация.



Този зодиакален знак се свързва с близките пътувания и представлява бърз и изключително буден ум. В този ред на мисли най-привилегировани от подредбата в момента, ще са въздушните знаци Близнаци, Водолей и Везни. Към тях можем спокойно да добавим и хората, родени с асцендент Близнаци.

В началото на месец май аспектът на Марс с планетата на илюзиите Нептун, ще е доста напрегнат. Това ще доведе до по-предпазливи действия и ще ви накара да се вслушвате повече в интуицията си. Можете спокойно да й се доверите, тя няма да ви подведе.

Същевременно напрегнатият аспект с Юпитер ще ви постави пред избори, които ще бъдат доста успешни. Съветът е да организирате делата си по приоритет и да се отнасяте последователно, отговорно и градивно към това, което правите.
Не е във ваш интерес да бързате или да бъдете повърхностни. Опитайте се да се вслушате внимателно в мнението на хората, които имат повече опит от вас.

Имайте предвид, че през април, Венера ще търси повече разбиране и любов, докато в същото време Марс ще бърза и няма да има време за това. Поради тази причина съветът на астролозите е да проявите повече търпение и да изслушвате внимателно в този период. Ако правите това, което искате да получите, никога няма да сгрешите.

В същото време трябва да сте наясно, че не можете да очаквате от Марс спокойствие и безразличие. Правилата в дома на Близнаци ще изискат от гореспоменатите зодиакални знаци да отворят вратата на дома си и да излязат навън.
Добре би било да научите нещо ново и различно за гледната ви точка.

Бъдете по-активни, разхождайте се сред природата, завързвайте нови запознанства, комуникирайте, внесете повече свежест в дните си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.