Гал Сасон: Периодът на ретрограден Юпитер е изключително важен за всеки

0
335

Планетата Юпитер, според астролога Гал Сасон, е една позитивна и градивна планета, която носи много благини. Аспектът ретрограден Юпитер започна

Гал Сасон
Гал Сасон

Гал Сасон обяснява, че Юпитер носи чудесен късмет.

Тя е свързана с науката, образованието, новите знания, законите и с религията.

Нейните вибрации карат хората да търсят повече свобода. Активира се желанието за пътувания.

При ретрограден Меркурий не трябва да се предприемат нови начинания. Защото могат да се окажат неудачни в бъдеще.По време на ретрограден Юпитер всеки човек трябва да обърне внимание на себе си.

Замислете се дали вашето личностно развитие има нужда от усвояване на нови опитности и знания. И какви точно да бъдат те.

Ретроградност означава връщане назад. През този период планетата започва да се върти в обратна посока. Заедно с това въртене тя пренасочва мисленето на хората към миналото. Затова е възможно да се сблъскате с проблеми, които са се появили във вашето минало, но които не са били добре решени към момента. Може да става дума за наследства, за отношения.

Възможно е нещо, прекъснато в миналото, да се върне обратно при вас. Например прекъснати или забравени приятелства, дори любовни отношения. Възобновяване на отношенията с роднини, с хора, с които сте учили заедно или сте правили нещо друго.

През 2019 г. ретрограден Юпитер започна на 10 април и ще приключи на 10 август.

Имате на разположение цели 4 месеца, които можете да използвате по най-добрия за вас начин.

Времето е добро да продължите своето образование. Да продължите да изучавате чужди езици или други науки.

Да започнете да пътувате не просто за удоволствие и за развлечение. А да посветите пътешествието на някоя по-висша кауза. Поклонническо пътуване до някое свято място. Пътуване, за да придобиете нови знания, впечатления и култура.

Направете преоценка на своя живот. Вижте какво сте искали да направите, но до сега не сте успели. Сега е моментът да насочите своите усилия в тази посока.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.