Неразгаданите мистерии на спонтанната човешка невидимост

0
344

В света на паранормалното спонтанната човешка невидимост е сред феномените, които са най-слабо познати и изследвани до този момент от любителите на мистерии

Изразява се най-общо в това, че човек може изненадващо да стане напълно невидим за околните, без обаче това да се отрази на сетивата и личността му, които не са засегнати по какъвто и да било начин от случващото се.

Случаят на Мелани от Вентура, Калифорния, е сред първите документирани в света, свързани с една от най-загадъчните мистерии изобщо.

мистерии
В света на паранормалното спонтанната човешка невидимост е сред феномените, които са най-слабо познати и изследвани до този момент от любителите на мистерии

Същата изчезва неочаквано от канапето пред очите на шокирания си съпруг, докато двамата разговарят във всекидневната си, а няколко минути след това също толкова неочаквано се появява отново, след като ужасеният ѝ мъж претърсва безрезултатно цялото жилище, опитвайки се да я открие.

Сред останалите подобни мистерии е и случилото се с Джанис от Минеаполис, която е арестувана заедно с няколко свои връстници, докато правят опит да оберат универсален магазин. В полицейския участък обаче тийнеджърката установява, че никой не я забелязва и успява незабелязано да напусне сградата.



Списъкът с необяснени мистерии може да се обогати и със случая на 37-годишния англичанин Питър, който през 1987 година в продължение на няколко минути става невидим за гаджето и приятелите си по време на купон.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.