Месечен хороскоп за май 2019 – Везни, Скорпион, Стрелец

0
211

Не е изключено да сложите край на дългогодишно приятелство

 

месечен хороскоп
Не е изключено да сложите край на дългогодишно приятелство

След като научихте какво вещае майският месечен хороскоп за първите шест зодиакални знака, остава да ви запознаем и с прогнозата за останалите зодии.

Ето какво вещае майският месечен хороскоп за всяка една зодия:

Везни
Първото десетдневие от месец май, ще е изключително напрегнато за представителите на зодия Везни. Не е изключено да бъдете изправени пред сериозни конфликти с приятели, близки или роднини. Добре е да се вслушате във вътрешния ви глас, за да избегнете сериозни проблеми.

Майският месечен хороскоп сочи, че положението ви ще започне да се променя чувствително след новолунието. Ще успеете да възстановите мира с важните за вас хора, както и да сключите примирие с нарушителите на спокойствието ви. Моментът ще е подходящ за укрепване на семейните връзки. Взаимното разбирателство и нежността с партньора ще възстановят любовния съюз.



Третото десетдневие обаче отново ще ви донесе тревоги. Конкуренцията или критиците ви, ще са тези, които ще ви провокират, опитвайки се да ви вкарат в нов конфликт. Опитайте се да проявите спокойствие. В професионален план съветът на звездите е да сте бързи и уверени. Само в такъв случай всичко ще работи във ваша полза.

Скорпион
Първото десетдневие се очертава като доста напрегнато и нестабилно за представителите на зодия Скорпион. Финансовото ви благосъстояние също ще е доста нестабилно и това ще ви доведе до сериозни разочарования. Звездите съветват да се въздържите от неразумни разходи. Няма да е излишно да се опитате да намерите допълнителен източник на доходи.

През второто десетдневие ще настъпи постепенно стабилизиране във всички области на живота ви. Идеите ви най-накрая ще започнат да ви носят нещо, но не очаквайте сериозни финансови постъпления.

Последното десетдневие благоприятства творческите инициативи и самообразованието. Някои от вас ще успеят да създадат полезни контакти, които ще допринесат за успехите им. В края на месеца отделете нужното време на семейството и приятелите си.

Стрелец
Малко вероятно е първото десетдневие от месеца да е успешно за представителите на зодия Стрелец. Задават се сериозни конфликти със семейството, приятелите или роднините. Периодът не е много подходящ за дълги пътувания. Бъдете внимателни, тъй като човек от близкото ви обкръжение се опитва да съсипе репутацията ви, разпространявайки клюки за вас.

Второто десетдневие ще е изключително подходящо за посещение на културни събития.

За съжаление краят на месеца далеч няма да е толкова добър, колкото сте планирали. Доста високи са рисковете от кавга с партньора ви. В същото време може да се окаже, че дългогодишно приятелство е на ръба на счупването, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.