Милан Миланов говори за НЛО в България (+видео)

0
1194

Писателят Милан Миланов участва в поредицата „Пътят“ на  TV1 Play. Авторът на „Тайните подземия на България“ говори за НЛО

Милан Миланов НЛО
Милан Миланов разказва за НЛО у нас

Заедно с водещата Мария Дамянова коментират изключително интересната тема за тайните подземия и други загадки в България и извън нея.

Наскоро е излязла новата книга на Милан Миланов. Тя е 15-та, която е отпечатал.

В предишни интервюта Милан Миланов е казвал, че използва услугите на Гергана Герасимова.

Гергана има способността да навлиза в Акашовите записи и да чете информацията в тях.



Милан Миланов обяснява, че когато пише и прави своите изследвания, се допитва до Гергана Герасимова, когато нещо не може да разбере или се колебае дали го тълкува правилно.

Преди няколко години Милан Миланов се запознава с Вергилий Кацаров. Вергилий вече е покойник, но е бил народен лечител. Също така се вълнувал от подземните съкровища и карти. Лично Вергилий  дал няколко карти на Милан, докато работел като следовател в милицията преди 1989 г. Вергилий получавал картите от сина на Кръстьо Пулев Панайот.

На една от картите на Кръстьо Пулев са отбелязани местата, на които извънземните са правили катастрофи и са паднали на наша територия.

Едно такова място е в района на София. НЛО е направило катастрофа. Двама от извънземните космонавти са починали. Друг кораб пристига у нас. Неговият екипаж погребва загиналите космонавти, а останките от кораба скриват в  пещери недалеко от мястото на трагедията.

В района на Велико Търново е пещерата Матеица. Там също е скрит паднал кораб на извънземни.

Общо на територията на България са катастрофирали 9 кораба на извънземни.

Кръстьо Пулев намерил мястото в Матеица с НЛО и взел оттам два робота. Те му помогнали да проникне в подземията на България. Намерил 6 енергийни пръстена, с които можел да се телепортира.

Той бил роден с мисия и успял да я изпълни.

Още много интересни и непознати факти ще научите от въпросите на Мария Дамянова и от отговорите на Милан Миланов от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.