С тези сигнали организмът ви алармира, че нещо не е наред (II част)

0
416

Когато се усвояват, токсините произвеждат газове и миризми

 

сигнали
Когато се усвояват, токсините произвеждат газове и миризми

В първата част на този материал ви запознахме с някои сигнали, които ясно показват, че нещо в организма ви не е наред.

Както добре знаете, човешкият организъм е добре смазана система и когато някоя част от тази система не е добре, той дава знак за това.

В следващите редове ще ви запознаем с останалите сигнали, чрез които организмът ви алармира, че нещо не е наред и трябва да вземете спешни мерки. Ето ги и тях:

Душ гелът и дезодорантите вече са безсилни
Ако при все, че сте си взели сутрешен душ и след това сте използвали дезодорант, хората в градския транспорт се отдръпват от вас, щом ги доближите, имате сериозен здравословен проблем. Истината е, че този неприятен мирис в повечето случаи се дължи на натрупването на токсини.



Когато се усвояват, токсините произвеждат газове и миризми. Докато преминават през порите на тялото ви, те придават неприятен мирис. Колкото и неприятно да е, истината е, че той може да конкурира дори и най-зловонната миризма, на която сте попадали някога.

Трудно заспивате
За съжаление токсините създават много сериозни проблеми. Прекомерното им количество в организма може не само да ви накара да се чувствате постоянно отпаднали и уморени, а в същото време да попречат и на здравия сън. Наличието на голямо количество токсини в организма може да доведе до ниско ниво на хормона, контролиращ съня. На свой ред пък безсънието може да се превърне в причина за други сериозни здравословни проблеми. Ако напоследък заспивате все по-трудно и в същото време постоянно се чувствате отпаднали и уморени, направете спешна детоксикация на организма.

Не пренебрегвайте нито един от тях

Лош дъх
Обикновено лошият дъх е един от сигналите за храносмилателни проблеми. Той се появява в резултат на борбата на организма да усвои всичко, което приемате.
Истината обаче е, че храносмилателни проблеми могат да се появят и в резултат на нуждата на черния дроб да се освободи от натрупаните токсини. Вероятно се досещате, че единственият начин да се справите с този проблем, е да се избавите от токсините.

Косопад
Истината е, че косопадът не е симптом на токсично претоварване, причинено от ежедневните токсини. Обикновено този проблем се появява при наличието на по-зловещи токсини като арсен, талий и олово, съдържащи се в цигарения дим, както и др.

Чупливи нокти на краката
Пръстите на краката обикновено са затворени през по-голямата част на деня. В резултат на влагата, която се създава се появяват и гъбички. Те разбира се могат да се третират със съответните препарати, но е добре да ги съчетаете и с вътрешна детоксикация, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.