Петър Волгин избухна: Някога се кълняхте в Костов, после се мушнахте при Борисов!

0
261

Петър Волгин за пореден път показа, че не цепи басма на никого и от него може да се очакват искрени публични мнения!

Журналистът Петър Волгин е от БСП и това не е тайна за никого. Той не спира да атакува всички, които пречат на неговата партия. Това се видя за пореден път във Фейсбук. Ето какво написа той в социалната мрежа:

Петър Волгин
Петър Волгин изригна

„Някакви хора, нарекли се „интелектуалци“, написали някакво отворено писмо, в което ни призовават да гласуваме за „проевропейски“ и „пролиберални“ партии. Погледенете авторите и поддръжниците на въпросния документ и ще видите, че става дума за поредната проява на евроатлантическия комсомол, на либералните грантаджии, чийто истеричен хленч по „застрашената Европа“ става все по-досаден.

Някога всички вие, „просветените интелектуалци“, се кълняхте в Костов. После, когато вече престана да ви хрантути, се мушнахте под шлифера на Борисов, който ви осигуряваше синекурни длъжности и добри доходи. Утре и Корнелия ще олигавите с мазните си целувки, ако ви праща в чужбина или ви осигуява безметежен живот.

Такива се вие, хората, които превърнахте понятиего „интелектуалец“ в мръсна дума. За едно сте прави. Европа наистина е застрашена, само че не от „популизма“, „национализма“ или „злия Путин“.



Европа е застрашена от вашата либерална безмозъчност, която превърна хубавата европейска идея в бюрократичен кошмар. Европа е застрашена от вашето бездарие, което присривате с евроатлантически клетви. Европа е застрашена от злобата , с която поливате всеки, чието мнение се различава от вашето. И, да, Европа може и трябва да бъде спасена. Само че трябва да бъде избавена от такива като вас, либералните ветропоказатели.“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.