Нели Конуей дава полезни съвети да се избавите от меланхолия и депресия

0
1148

Меланхолия и депресия са две неприятни състояния, в които нерядко човек изпада по различни причини. Важни са съветите на Нели Конуей за излизане от тези състояния

nelli-new
Как да бъдем позитивни и щастливи Сн: Личен архив Nelly Coneway

Неотдавна специално за читателите на ТОПактуално.ком (topactualno.com), Нели Конуей изпрати това писмо. Публикуваме го без съкращения и редакции.

Ако обаче не обърнем внимание на меланхолията, тя може да се задълбочи и да се превърне в депресия.

Леките форми на депресия могат да бъдат преодолени с различни приятни занимания, но ако човек потъне в дълбока депресия, тогава трябва да търси специалист.

Ето какво казва Нели Конуей по повод на неприятната депресия:



„Има няколко мантри, които можете да слушате или пеете.

Депресията е деликатно състояние, по време на което тялото ви има нужда от елемента огън – топла, гореща, лютива храна и мантри, медитации, които ще събудят третата чакра.

Най-важното е да се отнасяйте с търпение и любов към себе си, особено понеделниците.

Понеделникът е под въздействие на Луната и някои хора ще са емоционални повече от нормалното, избухливи, реагират и се карат. Подминете ги, отидете в другата стая, на разходка, бъдете с тези приятели, които ви дават радост и ви повдигат нагоре, вдъхновяват ви да бъдете най-доброто, което можете да бъдете.

Кундалини йога, огненото дишане, сат крия –  лесни са за изпълнение и ще направят чудеса в живота ви, особено ако се борите с депресия след болезнен развод, безработица, загуба на близък човек и др.

Мантрите ще ви помогнат когато сте тъжен, депресиран, самотен, наранен, когато не виждате изхода. Тези мантри са за преодоляване на депресия, изберете си една или няколко и ги слушайте, пейте, или оставете да звучат вкъщи, в колата, в офиса. Можете да ги слушате веднъж, няколко пъти или постоянно.

Ще забележите, че в различните дни сте привлечен към различни мантри. Колкото повече ги слушате, толкова повече вибрацията, лечебната енергия се наслагва около вас, ще го усетите като кадифе около вас, кара ви да се чувствате облагонадежден, вдъхновен, че можете да промените живота си към по-добро и ще го направите.

Силата е във вас.

Dhan Siri Guru Gobind Singh – можете да я слушате тук: https://www.youtube.com/watch?v=7ku92LwpNgA#t=63

Dukh Par Har – тук в началото ще чуете Йоги Баджан, окуражава ни да пеем или да слушаме мантрата.

Тази мантра помага за премахване на гняв и саморазрушаваща омраза, идеална мантра, ако съпруга ви или баща ви е от тези мъже, които често викат и не могат да контролират тона си, яда ги разрушава и постоянно избухват.

Тази мантра ще смекчи негативната им енергия:

https://www.youtube.com/watch?v=kdv9IqkQ4Yc

Jai Te Gang – тази мантра също премахва негативна енергия, насъбрана вътре във вас или около вас.

https://www.youtube.com/watch?v=MGB8p8XTbgM

Guru Ram Das

Това е моето любимо изпълнение, с ангелската арфа на Сингх Кар.

Ако имате бизнес за масаж, лечение, частна докторска практика, препоръчвам ви да да оставите мантрата да свири нон стоп дори като не сте там, ще вдигне вибрациите, ще ви защитава и ще ви доведе допълнителни ангели хранители, лечители и извисени учители.

Тази мантра е добре и за хора, които не обичат себе си и не могат да се приемат. Мантрата отваря и всички чакри, активизира интуицията ви и ви свързва с Божественото, Ангелското вътре във вас. Много хора плачат като я чуят, защото мантрата комуникира директно с мозъка и лекува на клетъчно ниво, свързва ви с Господ и неговата безкрайна любов, която е за всеки от нас:
https://www.youtube.com/watch?v=BW9pxCNJBFc

Ardas Bhaee – прекрасна мантра, която събира енергиите на двама древни учители и лечители Гуру Рам Дас и Амар Дас.

Това е молитва-мантра, вибрира в Космоса и вътре в тялото и носи това, от което се нуждаете.

Когато се разхождате или медитирате сред природата, тази мантра е идеална да слушате, ще ви помогне да освободите мъката и тъгата. Писала съм и преди за тази мантра и това изпълнение на Сингх Кар, от цялата музика, която съм чувала през живота си, тази се доближава до това как ангелите пеят в Рая.

Много е релаксираща и възвръща самочувствието и вярата в себе си, вярата в Господ и Ангелите му. Това е една от мантрите, които звучат непрекъснато у дома, спим на тях, работя на компютъра, част от нас е.

Тази мантра е подходяща да свири и в стаята където има новородено. Бебенцата често плачат поради тежката негативна атмосфера на Земята, някои са шокирани като дойдат на Земята и не спират да плачат, уплашени, че няма да могат да си изпълнят мисията тук.

Пуснете тази мантра. Ще ги успокои и ще им напомни, че не са сами, Бог и всемогъщите му Ангели са винаги с тях.

За тези от вас, които са чувствителни към звука и го виждат като цвят като мен, ще забележите как мантрата наслагва защитни щитове от светлина около вас и във вас, аурата ви се уголемява.

Изпращам ви Архангел Михаил да среже нишките между вас и страха, породил депресията. И саморазрушаващите поведения. И саботиращи стари програми от други хора.

Изпращам ви и Архангел Рафаил и допълнителни лечебни ангели да ви събудят за нов, щастлив и успешен живот.

Обичам ви и ви благодаря, че ви има!“

Благодарим на Нели Конуей и на Ангелите за полезната информация, която споделиха с всички читатели на ТОПактуално.ком (topactualno.com)!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.