Научете какъв е мъжът според любимата му напитка

0
720

Тя издава много за характера му

 

напитка
Тя издава много за характера му

Специалистите твърдят, че можете да познаете отдалеч какъв е мъжът според любимата му напитка.

За да не сме голословни, в следващите редове ще ви разкрием какво издава любимата напитка за мъжа.

Истината е, че тя разкрива изключително много неща за характера му. Разбира се същото важи и за любимата му храна, десерт и дори за дрехите. Но да се върнем отново на любимата напитка и какво издава тя.

Ето и откритията на специалистите:



Водка
Ако любимата напитка на мъжа е водката, то това е знак, че той все още не може да се раздели със студентските години. По всяка вероятност в жилището му има и понг-понг маса и често се събира с приятелите си там.

Бира
Ако още с влизането в бара мъжът бърза да си поръча бира, то несъмнено той е традиционалист във всяко едно отношение. Той не е от хората, които обичат новите неща. Просто иска да получи нещо, което му е добре познато. Ако сте авантюристична натура и обичате промените, то този тип определено не е за вас.

Текила
Този човек определено е наясно какво прави. Той поръчва чиста текила и отпива бавно от нея. Наясно е с нещата от живота, какво иска от него, както и какво може да постигне.

Тя наистина издава много за него

Чисто уиски (бърбън)
Обикновено чистите напитки са знак за авантюристичен дух. Ако един мъж поръчва чисто уиски и дори държи на определена марка, то той определено е голямо момче, което е наясно какво прави.

Водка със сода или червена боровинка
Мнозина смятат, че това питие е само за дами. Истината е, че това са глупави предразсъдъци. По всяка вероятност този мъж е предразположен към нови чувства и открития. Освен това той не се опитва да кара по определен коловоз, защото другите смятат това за нормално. За него предразсъдъците са отживелица.

Мартини
Обикновено това са мъжете, които предприемат големи и смели стъпки в живота си. Те не се страхуват да рискуват. Освен, че са наясно какво искат, те го искат веднага. По същия начин действа и с представителките на нежния пол.

Маргарита
Вероятно целта му не е да се напие до безсъзнание, а просто за се забавлява. Имайте предвид, че той е от типа мъже, които винаги са в добро настроение и са готови за забавления.

Вино
То е изключително сложна напитка и обикновено се консумира от мъжете със стил.

Шотове
Трябва да сте много внимателни с мъжете, които залагат на шотовете. Обикновено те излизат, за да се напият бързо и не се интересуват от нищо друго. Едва ли искате такъв мъж до себе си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.