Меркурий влезе в зодия Лъв. Ето как ще се отрази това на всеки зодиакален знак (I част)

0
1215

След 8 юли, Меркурий става ретрограден

 

зодия
След 8 юли, Меркурий става ретрограден

На 28 юни, Меркурий влезе в знака на зодия Лъв. Периодът, който предстои, ще е доста интересен и вълнуващ.

Той ще ви помогне да извлечете най-доброто от лятото. До 8 юли влиянието на Меркурий, който се намира в зодия Лъв, ще ви прави смели, творчески настроени и готови за безкрайни забавления.

Периодът е идеален за поставянето на ново начало – ново приятелство или пък нови проекти…
Предстои ви седмица на вътрешни вълнения, пречистване, съживяване – нови чувства и начинания в дома, семейството, проявление на собственото Аз, по-интуитивно и творческо мислене, без пози и грим, неподвластно на рамки.

От 8 юли, Меркурий, който все още ще е в знака на зодия Лъв, става ретрограден. Периодът ще продължи до 19 юли.
Това време определено няма да е най-доброто за подписване на нови договори или за големи покупки. В същото време обаче, е изключително подходящо за почивка, релакс и размисли, чрез които да преоткриете себе си.



Опитайте се да извлечете максимална полза от периода

Ето как ще се отрази положението на Меркурий на всяка една зодия:

Овен
Отделете повече време за нещата, които са ви приятни и ви забавляват. Общувайте повече със семейството си, задължени сте им в това отношение. Няма да липсват недоразумения с половинката ви. Вместо да утежнявате ситуацията и да разразявате грандиозни скандали, по-добре попитайте за какво става въпрос. Не се опитвайте да мислите от нейно/негово име. Бихте могли да довършите нещата, които сте започнали.

Телец
Повод за напрежението в семейството ви могат да станат неизказани думи. По-добре изяснете ситуацията, преди да е станало твърде късно и да се стигне до скандал. При все, че обикновено трудно излизате на глава с хората около вас, този път се вслушайте в думите им. Това, което ви казват е вярно.

Близнаци
Заявете категорично позицията си пред приятели и роднини и не им позволявайте да ви влияят. Ще ви е трудно да планирате бизнес срещите си, тъй като броят им нараства главоломно. Това обаче няма да ви създаде затруднения, а дори напротив – ще имате възможността да разгърнете скрития си потенциал за общуване.

Рак
Не помагайте на никого, преди да е потърсил помощта ви. Първо се уверете, че човекът наистина се нуждае от помощ и едва тогава преминете към следващата стъпка. Опитайте се да докарате докрай проектите, с които сте се захванали от доста време насам и все не ви остава време да ги довършите. Начинанията, които ще стартирате сега, със сигурност ще претърпят промяна след време, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.