Това хапче ще улесни значително ежедневието ви (I част)

0
430

То върши истински чудеса, а струва жълти стотинки

 

хапче
То върши истински чудеса, а струва жълти стотинки

Колкото и невероятно да ви звучи, това малко хапче наистина е в състояние да улесни значително ежедневието ви.

Ако искате да разберете кое е това хапче и за колко много неща може да ви е от полза, ще трябва да прочетете следващите редове.

Нека първо уточним, че въпросното хапче, за което говорим, е добре познатият на всички аспирин, който вероятно може да бъде открит във всяка домашна аптечка.
То е едно от най-разпространените хапчета в световен мащаб.

Всеизвестен факт е, че аспиринът е едно от най-използваните обезболяващи средства. Той се прилага и в лечението на редица здравословни проблеми.
В следващите редове обаче ще ви разкрием някои неподозирани ползи от това хапче.



Ето ги и тях:

Кожата под мишниците
Вероятно сте забелязали, че потъмняването на кожата под мишниците, е често срещано явление. Този естетически проблем несъмнено удря по самочувствието на потърпевшите. Можете обаче да го разрешите бързо и лесно с помощта на аспирин. Достатъчно е да стриете на прах 2 таблетки от него и да ги разтворите в 100 мл. топла вода. Нанесете разтвора под мишниците и го оставете да действа в продължение на един час. След това отмийте с хладка вода. Повтаряйте процедурата ежедневно, докато не постигнете желания резултат.

Няма никакво съмнение, че ще се превърне във ваш верен помощник

Акне
Съдържащата се в аспирина салицилова киселина, е отлично средство за справяне с различни кожни проблеми. Стрийте една таблетка аспирин и я смесете с няколко капки вода, за да получите гъста каша. Нанесете върху засегнатите места преди лягане и оставете сместа да действа цяла нощ. На сутринта изплакнете лицето си със студена вода. Имайте предвид, че този метод не е добър избор, ако кожата ви е раздразнена. Ако обаче всичко е наред, е добре да го прилагате всяка вечер до получаване на желания резултат.

Мазоли по краката
Мазолите по краката, са един от най-често срещаните и неприятни проблеми. Всеки знае, че те не са никак лесни за лечение. И това правило обаче има своите изключения, ако в лечението включите аспирин. Стрийте 7 таблетки аспирин и добавете ½ ч.л. лимонов сок. Ако е нужно, можете да добавите и малко вода, за да получите паста. Нанесете я върху засегнатите места и увийте краката си с топла кърпа. След това ги покрийте с найлонова торбичка. Оставете сместа да действа за 10 минути. Накрая изтрийте мазолите с пемза. Можете да повтаряте тази процедура ежедневно до пълното изчезване на мазолите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.