Горяща кола на пътя взе жертва, верижна катастрофа затвори възлово кръстовище

0
1072

Днес отново сме свидетели на тежки катастрофи. Жертва загина на пътя, а момче е в тежко състояние след катастрофа с мотор

Катастрофата край Ямбол и горящата кола, която взе жертва Сн:Radio 999 BG

Днес около 12:10 часа два леки автомобила правят тежка катастрофа. От силния удар между двете превозни средства, едната кола избухва в пламъци.

Очевидци подават сигнал на тел. 112. Те забелязали, че има жертва. На мястото на инцидента пристигат коли на пожарната, на Спешна помощ и на Пътна полиция.

Районът на трагедията е пътят между селата Окоп и Кокорево, общ. Ямбол, писа Дарик.

Теренът е отцепен, докато се правят огледи на място. Движението на МПС-та от Ямбол към гр. Елхово се извършва през разклона към с. Калчево. Превозните средства от Елхово към Ямбол отново преминават през с. Калчево.



Три коли днес пострадаха във верижна катастрофа. Пътният инцидент се разигра  в Шумен на пл. „Кристал“.
Вината е на движещ се „Фолксваген“, който отнел предимството на водач с „Фиат“, който бил на кръстовището на бул. „Славянски“.

След като отнема предимството, виновният „Фолксваген Голф“ се удря в автомобил с италианска регистрация. Италианският автомобил се блъснал в „Шкода“, която идвала от пл. „България“.

Водачът на „Фолксваген“-а е откаран в болницата за преглед. В съобщението на полицията не се казва какво е здравословното му състояние. Въпреки, че движението в тази част на Шумен е затруднено, за други пострадали не се говори.

И дано наистина да няма!

Момче на 16 години направи катастрофа с мотор. То пътувало между се селата Рупци и Радомирци, общ. Червен бряг. Изгубило правоуправлението на мотора и паднало на пътното платно. Понеже не е сложило предпазна каска, получило сериозни травми на главата и състоянието му е критично. Лекарите от УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ се борят за живота му.

Полицията от Червен бряг установила, че младежът има категория А1 и АМ от 11 месеца.

Усилията на медиите и на полицията за слагане на предпазни средства по време на пътуване не дават за съжаление желания резултат. Докато в Англия, например, дори членовете на британското кралско семейство ги използват. Всички слагат предпазни колани, без значение дали пътуват за официални визити или по лична работа.

Папараци бяха засекли Пипа Мидълтън да пътува с колело и с предпазна каска на главата. Нищо, че е сестра на бъдещата кралица на Англия, законите важат за всички.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.