Тези признаци издават, че мъжът ви ви изневерява (I част)

0
352

Не вземайте крайни решения, преди да сте сигурни

 

изневерява
Не вземайте крайни решения, преди да сте сигурни

В следващите редове ще ви разкрием кои са признаците, които издават, че мъжът ви ви изневерява.

Затова си поемете дълбоко дъх, след което продължете да четете. Ще ви помогнем да разгадаете пъзела и да откриете парченцето на предателството.

Експерт сподели дългогодишния си опит и разкри кои са онези признаци, които издават, че мъжът ви ви изневерява. С времето, колкото и да е силна дадена връзка, може да се пропука. Ако въпросната дама, е сравнително моногамна по природа, тя по-скоро ще прибегне до съвет от приятелка или брачен консултант.

Това обаче далеч не може да се каже за мъжете. Истината е, че често пъти, за да се почувстват алфа мъжкари, тръгват по хлъзгавия път на предателството, без дори да се замислят за последствията.



Разбира се има два варианта, ако хванете половинката ви, че ви изневерява. Единият е да прекратите отношенията си с него на мига, а другият – да му дадете втори шанс. Първо обаче трябва да сте сигурни, че не грешите и едва тогава да вземате крайни решения.

Често пъти мъжката изневяра е изключително лесна за забелязване. Въпреки това обаче дамите сякаш подсъзнателно отказват умишлено да забележат признаците, които сигнализират за изневяра. Трябва да ви кажем, че за съжаление това, че си затваряте очите няма да ви помогне по никакъв начин, дори напротив.

Не си затваряйте очите, не си струва

Обикновено това дава на мъжете още по-голямо вдъхновение и те се решават на нови и нови подвизи.
Дори и изневярата да се е настанила в отношенията ви, то все още има шанс да спасите връзката си. Много зависи обаче на какъв етап са нещата.

Ето и признаците, които издават, че мъжът ви ви изневерява:

Атаката е най-добрата защита
Замислете се и си отговорете дали е имало моменти, в които половинката ви ви обвинява в изневяра от нищото. Истината е, че по този начин отсрещната страна всъщност оправдава себе си и действията си, насаждайки чувство за вина у вас. По този начин той просто ще „ближе раните си“ като ви изневерява.

От особена важност е да се опитате да му обясните съвсем спокойно и аргументирано, че няма причина за съмненията му. В случай, че той започне да крещи или пък напусне стаята, е почти сигурно, че си има любовница.

Следи от „престъпление“
По природа дамите са много внимателни и винаги биха усетили чуждия парфюм. Ако обаче това се случи повече от веднъж, то няма съмнение, че във връзката ви има и трети човек. Няма място за паника, просто се опитайте да откриете още следи от престъплението на изгората ви. Мъжете се справят твърде зле с прикриването им. Проверете дрехите и джобовете, и ги разгледайте обстойно за още следи, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.