Преди 30 години: Тази СНИМКА на Стоичков от плажа предизвика вълна от подигравки!

0
989

Христо Стоичков определено знае как да се забавлява. Една негова снимка от миналото обаче се оказа в епицентъра на много подигравателни подмятания.

Днес Христо Стоичков е на 53 г. и се е превърнал в истинска футболна легенда не само на България, но и на цял свят. Все пак говорим за човека, вдигнал „Златната топка“ през 1994 г.

Христо Стоичков
Архивна снимка на Христо Стоичков излезе наяве

Именно през тази година той беше част от най-славните времена на българския футбол, когато достигнахме до полуфиналите на Световното в САЩ.

Не е тайна, че футболистите ни тогава играеха напълно освободено и умееха да си почиват пълноценно. При един репортаж на БНТ преди мача с Германия националите ни са уловени как разпускат край басейна, докато немците тренират здраво.

Стоичков винаги е умеел да си почива и да се наслаждава на живота. Една негова снимка от 1989 г. го доказва в пълна степен.



На нея той си плува в морето върху надуваем дюшек. Фотото обаче предизвика много коментари в социалните мрежи, понеже банският на Камата е доста изрязан.

Мнозина от т. нар. „хейтъри“ го подиграват, че е с прашки, което е присъщо на жените. Разбира се, те са доста млади и няма откъде да знаят, че модата преди 30 години беше по-различна.

По онова време мъжките бански бяха само слипове, при това доста впити в тялото и издаващи почти цялата големина на мъжкия „пакет“.

Най-вероятно Стоичков е точно с такъв бански костюм, но на снимката не си личи ясно. Дали жена му Мариана е с него на плажа, не става известно, но нищо чудно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.