Скандално: Николай Бареков нареди Левски и Ботев до Слави Трифонов!

0
409

Николай Бареков прекали в желанието си да бъде оригинален и да се надсмее над политически елит у нас. Той публикува абсурдно нещо във Фейсбук.

Наближават избори и сега е времето, в което доста хора от политическия живот на България се активизират. Именно това прави и Николай Бареков в момента.

Николай Бареков
Николай Бареков потресе всички

Бившият журналист публикува статус, който може да се тълкува и като скандален. На него той изброява велики българи от нашата история, но завършва с шокиращи имена, които надали могат да се наредят до величия като хан Аспарух или пък Васил Левски.

„Аспарух, Крум, Борис Първи, Симеон Велики, Асен и Петър, Калоян, Иван-Асен Втори, Левски, Ботев, Стамболов, Александър Батенберг, Борис Трети, Тодор Живков, Бойко Борисов, Слави Трифонов….Последният да духне свещите и да хлопа вратата, ако не са я откраднали брадчедите.“ – написа Бареков в мрежата.

Последното изречение прави публикацията още по-скандална. Той намеква, че всички изброени са крали от държавата, а в статуса присъстват имена като Симеон Велики и Иван Асен Втори, при които България достига до три морета.



Ясно е, че Николай Бареков цели да осмее Слави Трифонов, с когото завършва. Дългия наскоро обяви публично, че влиза официално в политиката, което не се нрави на доста хора.

Шоуменът се е заел да създаде партия с името „Няма такава държава“. Тя ще участва в изборите, а още отсега много хора се заричат да гласуват за нея.

Бареков също основа своя партия преди време. „България без цензура“ обаче се провали на изборите и той се задоволи с място в европарламента.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.