Илиана Раева блика от щастие и гордост: България е най-силната и зрелищната в света!

0
388

Илиана Раева е много горда със златните ни момичета, които завоюваха сребърен медал на Световната купа в Минск. Тя дори счита, че съдиите са ни порязали и е трябвало да завършим като шампиони.

„ЗЛАТНИ СА СРЕБЪРНИТЕ НИ МЕДАЛИСТКИ🥇🥇🥇🇧🇬🇧🇬🇧🇬🔝🔝🔝

Фантастична и силна България днес!

Българският ансамбъл спечели сребърен медал в многобоя днес на световната купа в Минск. Българките бяха единственият отбор, който изигра безгрешно своите композиции! Диамантите ни играха по-уверено отвсякога! Показаха невероятна класа, характер и зрелищен спектакъл! При такова напрежение, при такава жестока конкуренция, лъвиците на Весела Димитрова излъчваха завидно хладнокръвие и спокойствие.

Илиана Раева
Илиана Раева е горда като президент на БФХГ

Българският ансамбъл беше безапелационно най-силният отбор на тази световна купа. Утре и следващата купа, и на световното в Баку, и на ОО в Токио, просто трябва да играят така – уверени, концентрирани, зрелищни и смели!
Обичам ви!❤️



Боряна най-сетне показа какво може! Над 23 оценка на бухалки. За да постигне това, за което е родена ( шампион), трябва да играе точно така – смела, не спестяваща нищо, но максимално концентрирана! Но най-важното – трябва да осъзнае, че трябва да работи денонощно в тренировъчната зала на “Раковски”. Друг път за нея няма!
Неви допусна “желана” грешка на бухалки🙂, след което всичко си дойде на място…

След днешния ден – България е с най-силния и зрелищен ансамбъл в света!
Боряна показа, че може много и е сред най-силните 3 в света!

Неви може да се бори за медал на световното и трябва да даде всичко от себе си, за да го постигне!

Пак ще напиша: При невиждана конкуренция и сложна художествена гимнастика, България е сред най-силните в света и пише история!❤️🇧🇬🥇🔝❤️“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.