Херцогиня Мегън отново привлече погледите на световните медии

0
1089

За пореден път херцогиня Мегън влезе в световните медии. Този път не става дума, че новата модна икона. А за новата й благотворителна кауза

Херцогиня Мегън създава нова модна линия, за да подпомага безработните жени да си намерят подходяща работа

Преди да стане съпруга на принц Хари Мегън Маркъл беше ТВ звезда. Тя участва в сериала „Костюмари“ и чрез него придоби широка популярност.

Сериалът е свързан с работата на адвокати и с техните лични съдби. Действието се развива предимно в офиса. Героите са облечени в делови костюми. Оттам  идва и името на сериала „Костюмари„.

Вдъхновена от своята героиня, херцогиня Мегън реши да превърне своята роля в благотворителна инициатива.

В момента започна работа по нова модна линия офис облекло.   Цялата печалба, която бъде реализирана от продажбата на тези дрехи заминава за благотворителност. Но насочена специално за подпомагане на безработни жени в намирането на подходяща работа.



Грижата за тези безработни жени ще се осъществява от Асоциация „Смарт уъркс“. Със средствата, които ще получи чрез делото на херцогиня Мегън, Асоциацията ще може да помага още по-пълноценно на жените в нужда.

Самата Мегън, като работеща жена от най-ранна възраст, е наясно с какви трудности се сблъскват жените в намиране на добра работа. Тя е дъщеря на работеща майка, която през годините е трябвало сама да осигури препитание и за малката Мегън. Затова е убедена, че от новия й социален проект ще има огромна полза за хиляди жени.

Зад херцогиня Мегън застават влиятелни компании и брандове.  Това са „Маркс & Спенсър“, „Джон Луис & Партнърс“, „Миша Нону“ и „Джигсоу“.

Тоалетите на Мегън Маркъл ще бъдат предлагани в техните магазини.

Междувременно профилът на принц Хари и херцогиня Мегън в Инстаграм вече събра повече от 9 милиона последователи.

Херцозите на Съсекс са убедени, че техните последователи ще купуват от новите дрехи, за да може бързо да се съберат средства в „Смарт уъркс“ за нуждаещите се жени.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.