Петър Волгин защити Брекзит: Великобритания ще се справя блестящо след ЕС!

0
395

Петър Волгин е на страната на Брекзит. Журналистът не смята, че ще има някакви трайни загуби за Великобритания, след като страната излезе от Европейския съюз.

Темата за Брекзит отново стана доста популярна в последните месеци, тъй като се очаква Великобритания да напусне ЕС през есента – три години след като британците се произнесоха в референдума.

Петър Волгин
Петър Волгин подкрепя Брекзит и защити Борис Джонсън

Премиерът Борис Джонсън е един от привържениците на идеята родината му да излезе от Европейския съюз. Затова получава и много критики от своите опоненти, считащи, че едно такова излизане ще бъде пагубно за британската икономика.

Петър Волгин обаче не смята така. Нашият журналист и отявлен симпатизант на БСП защити Джонсън във Фейсбук.

„Изобщо не разбирам хейта по адрес на Борис Джонсън. Ако вярваме на критиците му, чужди и български, той ще да е нещо средно между Калигула, Пиночет и Мартенския Заек. Луд превратаджия, ненормален узурпатор и всякакви подобни определения по негов адрес се чуват. И се забравя главното.



Всички действия на Джонсън са насочени към изпълнението на това, което поискаха мнозинството британци през 2016 г. – излизане от ЕС. Не може да е превратаджия човек, който работи за това да бъде изпълнено желанието на мнозинството от населението на една страна. Освен това нито едно от действията на Джонсън не нарушава законите на Великобритания.

Така че, каква е тази драма, какви са тези вопли….Да не забравяме, че Великобритания се справяше прекрасно и преди да влезе в ЕС. Сигурен съм, че ще се справя прекрасно и след като го напусне.“ – написа Волгин в социалната мрежа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.