Захари Бахаров: Не искам да коментирам брат ми!

0
330

Захари Бахаров не пожела да открехне вратата на онова, което стори Явор!

Актьорът Захари Бахаров не каза това, коевто всички искаха от него. А именно какво е мнението му за скандала около брат му във „ВИП Брадър“.

„Знам, че не можеш да не ми зададеш този въпрос, Лора, но аз не искам да коментирам.“ – каза Захари Бахаров в предаването „Комбина“.

Самият Явор Бахаров обаче сподели в „На кафе“ неотдавна, че брат му му е казал по телефона с голяма доза хумор, че пак се е издънил накрая в името на шоуто.

Захари Бахаров не коментира издънката на брат си
Захари Бахаров не коментира издънката на брат си

Интересното е, че Захари Бахаров не се чувства само като актьор, а и като журналист. Работата му в Националната лотария очевидно го е тласнала към това му мнение.



На въпрос на Лора Крумова – защо не е тръгнал по пътя на майка си, която е журналистка, Захари сподели, че той е журналист и дори е колега на Лора.

Припомняме, че Явор Бахаров се превърна в сензацията на „ВИП Брадър“. Той опита да изнудва шоуто, за да си тръгне по-рано, но с всичките си пари по договор. Това не се случи и актьорът не получи всичко, понеже от предаването отвърнаха с контраатака.

Говори се отдавна, че Захари Бахаров също е щял да влиза в Къщата, но в последния момент се е спрял. Дори самият Явор каза още в началото, че брат му ще дойде при него.

Не е ясна причината звездата от „Под прикритие“ да се откаже от огромния хонорар на Големия брат. Предполага се, че той е имал много ангажименти около другите си професионални деяния, а и не е искал да изоставя двете си деца дори за седмица.

Двамата братя изглеждат много близки, но невинаги е било точно така. Според някои информации, Захари и Явор са имали голям конфликт в тийнейджърските си години, породен от битка за момиче. Дали е вярно или не, само те знаят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.