Още едно обяснение в любов развълнува българите

0
282

Наскоро станахме свидетели как млад предприемач от Кюстендил се обясни в любов и предложи брак на своята приятелка на летището, сега друг Ромео е в действие

Вчера мъж отишъл във фирмата, която отговаря за билбордите в Димитровград и поръчал един, на който да бъде написано  „Обичам те, Sonne!“

Поискал любовният билборд да остане поне 1 месец, съобщиха любопитната новина от Haskovo.info.

Билбордът с обяснение в любов е поставен на входа на Димитровград от Хасково.

Това не е първият билборд с любовно обяснение, но всеки път е приятно човек да види подобна гледка и поне за малко да се разсее от своите злободневни проблеми.



lubov
Още едно обяснение в любов. Браво!

Прекрасно е, че въпреки трудностите има българи, които се обичат и искат да изживеят своята любов по такъв нетрадиционен и запомнящ се начин.

Да си припомним за последното любовно обяснение и предложение за брак.

Младата жена била в Лондон и както всеки път нейният дългогодишен приятел пристигнал на летището, за да я посрещне.

Само, че този път нещата били различни.

В залата за посрещане звучала романтична музика. Когато нищо неподозиращата млада дама влязла в салона, насреща пристигнал приятелят й, който пред погледите на всички коленичил, отворил кутийката с годежен пръстен и й казал познатата от романтичните филми реплика дали иска да се омъжи за него.

Свидетели на романтичното представление коментираха, че младата жена била толкова шокирана, че в първия момент не осъзнавала какво се случва пред очите й.

Естествено, тя казала очакваното „Да!“, защото на следващия ден бъдещият съпруг почерпил своите колеги от фирмата, на която е управител.

Какво можем да кажем, освен: Да живее голямата и истинска любов!

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.