С този еликсир килограмите ще летят стремглаво надолу

0
372

Ще останете повече от доволни от резултата

Почти няма дама, която да няма проблем с килограмите.

килограмите
Ще останете повече от доволни от резултата

В следващите редове ще ви разкрием невероятен еликсир, с помощта на който килограмите ще летят стремглаво надолу, дори докато спите.
Като допълнение към невероятно лесното отслабване трябва да посочим и че имунитетът ви ще стане железен.

В основата на този невероятен еликсир за сваляне на килограмите стои добре познатия ви джинджифил. Той се използва не само в кулинарията, а и в медицината и то от доста дълго време.

В древните аюрведа трактати могат да бъдат видени множество похвали за джинджифила. Той се препоръчва горещо за лечение на редица заболявания.
Пригответе си у дома джинджифилова тинктура, която ще ви помогне да се справите с всички видове възпаления. Тя не само ще нормализира кръвообращението ви, а и ще подобри състоянието на нервната система. Ще ускори неколкократно метаболизма, което пък ще благоприятства свалянето на килограмите. Не на последно място трябва да споменем, че ще подобри и зрението ви.



Ето и продуктите, от които се нуждаете, за да си приготвите така полезната джинджифилова тинктура:
2 с.л. чист пчелен мед
1 литър водка
400 гр. пресен корен от джинджифил

Това е всичко, което ви е нужно за приготвянето на вълшебния еликсир, от който освен, че ще сваляте килограмите докато спите, можете да извлечете още много ползи.

Корените от джинджифил, които ще изберете за целта, трябва да са с тънка и гладка кожа. Почистете джинджифила от кожата, измийте го и го нарежете на тънки парчета или на малки кубчета – по ваш избор.

Изсипете цялото количество джинджифил в съд, който се затваря херметически. След това допълнете с водка. Най-добре би било да приготвите този вълшебен еликсир в по-голям стъклен буркан или бутилка.

Оставете съда да престои на тъмно и хладно място в продължение на 14 дни. През това време трябва да го разклащате поне по 1-2 пъти на ден. След като изтече двуседмичният срок, прецедете сместа. Това трябва да се направи не само през цедка, а и през фина марля.

След като вече сте прецедили инфузията, трябва да добавите и пчелния мед. Разклатете добре шишето до пълното разтваряне на меда. Еликсирът, който ще свърши доста работа за организма ви, е вече готов.

Нужно е да приемате от джинджифиловата инфузия по 1 ч.л. два пъти дневно, преди хранене. Не след дълго ще усетите множеството ползи, за които споменахме по-горе. Що се отнася до килограмите, те наистина ще летят стремглаво надолу, докато спите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.