Шеф Петров: Изиграх всички, не съм такъв!

0
413

Шеф Петров разкри шокираща истина за своето представяне във „ВИП Брадър“!

Кулинарният гуру Шеф Петров излезе от Къщата и с това сякаш промени самоличността си. Готвачът отрече да е такъв човек, какъвто беше във „ВИП Брадър“.

Шеф Петров
Шеф Петров играел роля във „ВИП Брадър“

Боби сподели в „На кафе“, че през цялото време е играел роля и целенасочено е правил шоуто интересно. По принцип той не мислел тези работи, които избълва срещу мнозина вътре.

Борис Петров се извини на всички, които е засегнал. В това число са почти всички негови съквартиранти през последните 2 месеца.

Той дори имаше възможности лично да се извини на Антон Стефанов, който го интервюираше в „На кафе“, където бяха още Маги Желязкова, Денислав Дочев и водещата Гала. И четиримата обаче не повярваха напълно на Шефа, че се е преструвал, а по-скоро смятаха, че е бил себе си, но сега се опитва да избяга от отговорност за действията си вътре.



Другите, които Боби се скъса да обижда, са Мегз, Дани Златков, Енджи Касабие, Мария. Уж не е мислил нищо лошо за никого, но не е никак сигурно.

Съществува вероятността готвачът да е видял негативните коментари за него в социалната мрежа и да иска да отмие срама. Като изкарва, че всичко е било игра, той на практика казва, че не е такъв простак и скандалджия, какъвто се показа във „ВИП Брадър“.

Шеф Петров остава една енигма за хората. От една страна беше най-лошият в Къщата, а от друга готвеше на всички и се стремеше всеки да бъде нахранен. Дали има добро сърце или не, всеки сам може да прецени.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.