Шеф Петров разкри защо е толкова груб с жените!

0
257

Шеф Петров има причина да напада всички тези жени!

Кулинарният гуру Шеф Петров е най-грубият мъж в тазгодишния „ВИП Брадър“. Неговата агресия е насочена главно към жените в Къщата, а сега стана ясно, че за това си има причина.

Шеф Петров
Шеф Петров е имал стратегия за жените

Готвачът разкри пред Енджи Касабие, че нарочно е бил по-остър към дамите около него в шоуто. Така е искал да ги отблъсне и жена му да не ревнува. Той й бил обещал, че ще стои встрани от греха и няма да й изневери.

Надали някоя от жените в шоуто е погледнала на него по този начин, но не е зле човек да се подсигури. Освен това, ако вярваме на думите му, Борис в миналото е бил голям женкар и може би затова днес съпругата му се притеснява да не й изневери.

Нищо чудно Милена Атанасова да си е въобразявала, че мъжът й ще хареса някоя жена в Къщата и затова да го е заставила да обещае да страни от тях. Той не го направи, а вместо това ги „нахрани“ жестоко.

Боби Петров се скара с почти всички жени там. Мария, Ваня Щерева, Миглена Каканашева – Мегз, Джулиана Гани, Енджи Касабие, Александра Богданска – всички те станаха жертва на големи обиди от страна на кулинарния спец.



Засега единствено Сашка Васева и Маргарита Хранова не са попадали под ударите на Шефа. Може би заради възрастта си, понеже едната е вече на над 50, а другата на над 60 г.

Дали Боби ще бъде спрян някога или ще продължи да налива масло в огъня на цялата къща, предстои да разберем. Лош или добър, той изнася целия сезон на гърба си дотук.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.