Брад Пит към любовника на Анджелина: Не му завиждам!

0
617

Брад Пит коментира новата любов на Анджелина Джоли!

Най-желаният нов ерген на Холивуд – Брад Пит, продължава да таи само неприятни чувства към своята бивша изгора Анджелина Джоли. Това личи по всичките му коментари.

Световната преса гръмна, че Анджи върти любов с Джони Деп. Няколко източника потвърждават това. Брад обаче не е изненадан.

„Двамата си приличаме, защото обичаме живота, бохеми сме. Тя харесва такива мъже. Не бих се изнанедал, ако е истина. Не му завиждам обаче.“ – споделя Брад Пит, цитиран от американски ежедневник.

Брад Пит
Брад Пит

Джони Деп се води като едно от лошите момчета на Холивуд, което не може да се каже за Брад. Все пак обаче бившият мъж на Анджелина вижда прилика помежду им.



По принцип Пит е нещо като изключение, защото преди него Анджи е имала любовни отношения най-вече именно с лоши момчета. Предишните й двама съпрузи са именно такива.

Междувременно разводът на Джоли и Брад продължава с пълна сила. Тъй като е по взаимно съгласие, се очаква да бъде факт до броени седмици.

Единствената клауза, по която двамата имаха спорове, беше попечителството над децата им. В крайна сметка обаче те се разбраха и по този въпрос.

Шестте им наследника останаха за постоянно при актрисата, а баша им ще може да ги вижда.

Въпреки това, Анджелина не претендира за издръжка и не иска нищо материално от бившия си съпруг. Тя се е отказала от абсолютно всичко.

Това не е изненада, понеже Анджи по принцип е по-богата дори от Брад Пит. Нейното състояние се оценява на 240 млн. долара, докато неговото само на 200 млн.

Връзката на хубавицата с колегата й Джони Деп се предполага, че е от доста скоро. Двамата със сигурност не са били заедно по време на брака й с Брад Пит.

Това обаче не значи, че през леглото на Анджи не са минавали други мъже тогава. Понякога е имало даже и жени, дочу Topactualno.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.