Големият порок на Ивана я съсипва, състоянието на певицата не е добро!

0
911

Ивана се намира в деликатно здраве, но не иска да промени това!

Певицата Ивана не си пада по здравословния начин на живот. Дълги години беше сериозно закръглена, но не това е най-големият й порок.

Ивана
Ивана е заклет пушач и това влияе на здравето й

Фолк дивата е заклет пушач от много време. Още като тийнейджърка тя е запалила първата си цигара и оттогава не спира да пуши.

Нейни близки издават, че Ванчето изпушвала на ден близо 2 кутии, което е наистина огромно количество. При това обичала доста силни цигари и това още повече влошавало дишането й.

Според слуховете, състоянието на Ивана не било никак добро напоследък. Тя се изморявала сериозно само като изкачи няколко стъпала, а какво остава за вървене по стълбите в жилищния й блок.



Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ била толкова пристрастена към никотиновото удоволствие, че понякога даже прекъсвала обяда или вечерята си само за да изпуши една цигара. Това сериозно обезпокоявало близките й и най-вече дъщеря й.

Добре известен факт е, че пушенето пречи на гласните струни. Ивана обаче поемала този риск, защото не можела да живее без цигари.

Това довело до сериозни затруднения на певицата в дишането. Тя често не можела да си поема въздух, но така и не спирала да пуши.

Лекарите няколко пъти я предупреждавали, че може да се докара чак до рак на белия дроб, ако не спре, но тя поемала риска. Просто животът, който водела, не можел без цигари.

Работа през нощта, спане до следобед, много пътувания из страната… Всичко това е стрес за организма и Ивана го туширала с много пушене.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.