Нора Недкова изригна срещу Кулагин: Той е психопат, който ме унижаваше!

0
344

Нора Недкова е недоволна от отношението на Валентин Кулагин и на целия екип на „Черешката на тортата“!

Плеймейтката Нора Недкова е възмутена от „Черешката на тортата“ и Валентин Кулагин. Тя не може да приеме, че това поведение на руснака е адекватно и разкри покъртителни неща от зад кадър.

Нора Недкова и Кулагин
Нора Недкова изригна срещу Валентин Кулагин

Оказва се, че това, което гримьорът е казвал в ефир, е най-малкото. През цялото време той е обиждал и унижавал всички на масата, а екипът на предаването му е позволявал.

„Само аз и екипът си знаем как този човек унижаваше мен, Алфредо и Люси с обидни епитети. Как бяхме барикадирани в дома му до ранните часове. Как станахме жертви на един психопат, защото за моята вечер никой не беше спал.“ – изригна Нора Недкова във Фейсбук.

Тя недоволства и от това, че с нея са показани само откъси, които я представят в лоша светлина. Затова е събрала такъв негативен вот от зрителите, а не че е неприятен човек.



Мис Плеймейт имаше наистина сериозни проблеми с Кулагин. Двамата през цялото време се заяждаха. Той дори сподели в ефир, че я е виждал без грим и е много зле така.

В крайна сметка Нора Недкова завърши трета, а стилистът – последен. Това говори, че хората на масата са харесали повече нея, отколкото него.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.