Истинският Ад е на земята: Ето я истината, която ще ви остави без никакви думи!

0
482

Не е лесно да живееш в човешкия Ад, но всъщност този Ад е за всички!

От малки слушаме поверията за Рай и Ад. Според тях, душите на добрите хора отиват в първото, а на лошите страдат във вечни мъки.

Ад
На земята е истинският Ад

Има теория обаче, която дава интересни подробности около цялата тази теза. Тя потвърждава твърденията, но по доста интересен начин.

Твърди се от много учени, че истинският Ад е тук на земята. Ако душата на даден човек е зла и има нужда от наказание, Бог я наказва с ново прераждане в човешки образ. И така, докато не си вземе поука.

Голямото наказание е именно да се раждаш отново и отново, смятат някои изследователи. Тук човек има много хубави мигове, но се бори и с много трудности.



Праведните души пък се връщат на небето и повече никога не слизат тук. Те живеят вечно, но нямат нужда от човешки облик, защото са си взели всички поуки и няма какво повече да научават на земята.

Тезата, че Адът е на земята, обяснява и защо тук има толкова много страдания и болка, доста от които не са предизвикани с нищо.

Счита се, че дори на добър човек да се случва нещо лошо, това не е случайно. Господ не би изпратил подобно изпитание заради нищо, а най-вероятно в предишния си живот душата на човека е допуснала твърде много грешки и е натрупала грехове, които не е могла да изкупи напълно.

Твърдението, че всички на земята сме грешници, е абсолютно вярно. Тук сме събрани само души, които трябва да си вземат нужните поуки и да станат по-добри.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.