Наистина ли това е идеалната възрастова разлика за партньорите?

0
298

Малките семейни тайни укрепват връзките

Както вече отбелязахме в първата част на този материал, възрастовата разлика между партньорите винаги е била доста спорна тема.

партньорите
Малките семейни тайни укрепват връзките

Докато казаците са следвали основното правило, че съпругата трябва да е с 13 години по-млада и с 13 см. по-ниска от тях, то други имат различни виждания. Така например според китайците идеалната възрастова разлика между партньорите трябва да се изчислява по формула.

Според същата тази формула, трябва да се събере възрастта на двамата партньори и полученият сбор да се раздели на пет.

В следващите редове ще разгледаме различните варианти за възрастова разлика между партньорите според зороастрийските календари. Те сочат, че не е от значение кой от партньорите е по-възрастен – съпругата или съпругът. От значение е само разликата във възрастта между двамата.



Ето какво сочи тя:

Възрастова разлика 1 година
Това е идеалната възрастова разлика. По този начин партньорите получават взаимна помощ при решаването на ежедневните проблеми. Първият романтичен импулс помежду им неусетно се превръща в спътник, зашеметен от общи притеснения. Обикновено тези връзки траят цял живот.

Възрастова разлика 2 години
Обикновено тази връзка започва с взаимно съблазняване, последвано от рязко охлаждане на отношенията. Ако тази връзка не е първата, а последната ви, то тогава няма от какво да се страхувате. Не можете обаче да се преборите с материалните ценности. Без значение колко печели съпругът ви, парите не се задържат в дома ви.

Възрастова разлика 3 години
В тази връзка има твърде много емоция. Истината е, че тя няма да се разпадне само при условие, че изберете флегматичен съпруг. Тогава разликата във вижданията ви за живота няма да е толкова силно забележима.

Възрастова разлика 4 години
Тази връзка е много хармонична, тъй като е съчетание от любов и приятелство. Дори и връзката да се разпадне поради някаква външна причина, която е извън контрола на партньорите, те ще запазят добрите отношения помежду си.

Възрастова разлика 5 или 10 години
Ако и двамата партньори имат обща кауза, то тогава отношенията помежду им ще са отлични. Този съюз ще окуражи възхода им.

Възрастова разлика 6 години
Този съюз е само за истински бойци.

Възрастова разлика 7 или 14 години
Тази възрастова разлика между партньорите се счита за магична. Тя е доста странна и в същото време много силна, твърдят астролозите. Макар партньорите често пъти да не са искрени един с друг, те категорично отказват да се разделят. Може би това е поредното доказателство, че малките семейни тайни само укрепват връзката, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.